Modni dvoboj u korist Melanije

Melanija Tramp i Brižit Makron, prve dame koje oduševljavaju modni svet svojim izdanjima, bile su u centru pažnje medija na svečanoj večeri upriličenoj u Vašingtonu

Svijet 25.04.2018 | 21:22
Modni dvoboj u korist Melanije
Bivša manekenka rođena u Sevnici na svečanoj večeri upriličenoj u povodu trodnevne posete francuskog predsednika Emanuela Makrona i njegove suprugeBrižit Makron ponovo je oduševila modnim odabirom.

Lepa 47-godišnjakinja ostavila je sve zvanice bez daha u glamuroznom izdanju kakvog se ne bi posramile ni holivudske dive na crvenom tepihu.



Obe prve dame su se odlučile za proverenu formulu pa su zablistale u kreacijama s francuskim potpisom: Melanija u legendarnom Šanelu, a Brižit u omiljenom joj Luj Vitonu - beloj haljini ukrašenoj zlatnim detaljima.

Melanija je ovog puta kosu počešljala na stranu, a mnogi su primetili i da je svoju prepoznatljivu svetlosmeđu kosu osveženu karamel pramenovima malo skratila.



Zgodna Slovenka nije ni ovog puta eksperimentisala sa šminkom, držeći se svoje klasične formule: "smokey eyes" i karmin u boji kože.

Kako bi večera na kojoj je bilo 123 gosta, savršeno prošla, pobrinula se Melanija pa ju je suprug pohvalio pred svima.



U zdravici ju je opisao kao "neverovatnu američku prvu damu" i zahvalio joj na naporima oko atmosfere koja će se dugo pamtiti.

Dvorana u kojoj je održana večera bila je u bež i zlatnim tonovima s belo-zelenim cvetnim aranžmanima na stolu dok je prostor ispred nje bio ukrašen cvetovima trešanja u crnim vazama.



U istom danu prve dame su prošetale i dva bela stajlinga. Melanija je zablistala u belom sakou i suknji s potpisom Majkla Korsa, privlačeći poglede i elegantnim belim šeširom, a Brižit Makron je bila pojam elegancije u belom kompletu ukrašenim crnim detaljima.



Ovako doterane Melanija Tramp i Brižit Makron su bez svojih supruga obišle Nacionalnu umetničku galeriju i uživale u izložbi francuskog postimpresionista Pola Sezana.

Izvor: Kurir/Stil

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Igor

25.04.2018 19:39

Kasnije su im se u ovalnom uredu pridruzili Ron Dzeremi i Monika Levinski.

ODGOVORITE
Name

Slavko

25.04.2018 23:08

Što se žena ne zamjeniše kada su već bili zajedno.

ODGOVORITE