Због бивше остао без трофеја вриједних милионе!

Бивши нападач Арсенала изгубио трофеје, дресове и многе друге драгоцености вредне седам милиона фунти.

Фудбал 27.04.2018 | 21:00
Због бивше остао без трофеја вриједних милионе!
Некадашњи играч Арсенала Иан Рајт саопштио је да је колекција његових спортских успомена распродата на аукцији, "кривицом" његове бивше супруге.

Око пет стотина предмета, међу којима су потписани дресови, трофеји за гол месеца и друге драгоцености, стављено је на аукцију у Америци.

Предмети су се налазили у складишту у Орланду, у америчкој држави Флорида, а плаћање закупа тог простора било је поверено његовој бившој супрузи Дебри.

Међутим, пошто она није плаћала закуп, власници складишта су садржај распродали, преноси "Сан".

"Тужно је када схватиш да су предмети који су обележили све твоје успехе распродати ко зна коме. Покушавао сам годинама да их повратим, и сада сам очајан," рекао је он.

Рајт и Дебра венчали су се 1993, и развели 2004. године. Није најјасније због чега су драгоцености фудбалера били у њеној "надлежности".

У колекцији је и потписани дрес Арсенала са бројем 185, направљен у част његовог обарања рекорда против Болтон Вондерерса 1997. године.

Продати су и трофеј Куће славних Премијер лиге, награда за играча месеца, "Златна копачка" и многе друге успомене. Укупна вредност колекције је око седам милиона фунти, преноси "Сан".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар