Zbog bivše ostao bez trofeja vrijednih milione!

Bivši napadač Arsenala izgubio trofeje, dresove i mnoge druge dragocenosti vredne sedam miliona funti.

Fudbal 27.04.2018 | 21:00
Zbog bivše ostao bez trofeja vrijednih milione!
Nekadašnji igrač Arsenala Ian Rajt saopštio je da je kolekcija njegovih sportskih uspomena rasprodata na aukciji, "krivicom" njegove bivše supruge.

Oko pet stotina predmeta, među kojima su potpisani dresovi, trofeji za gol meseca i druge dragocenosti, stavljeno je na aukciju u Americi.

Predmeti su se nalazili u skladištu u Orlandu, u američkoj državi Florida, a plaćanje zakupa tog prostora bilo je povereno njegovoj bivšoj supruzi Debri.

Međutim, pošto ona nije plaćala zakup, vlasnici skladišta su sadržaj rasprodali, prenosi "San".

"Tužno je kada shvatiš da su predmeti koji su obeležili sve tvoje uspehe rasprodati ko zna kome. Pokušavao sam godinama da ih povratim, i sada sam očajan," rekao je on.

Rajt i Debra venčali su se 1993, i razveli 2004. godine. Nije najjasnije zbog čega su dragocenosti fudbalera bili u njenoj "nadležnosti".

U kolekciji je i potpisani dres Arsenala sa brojem 185, napravljen u čast njegovog obaranja rekorda protiv Bolton Vonderersa 1997. godine.

Prodati su i trofej Kuće slavnih Premijer lige, nagrada za igrača meseca, "Zlatna kopačka" i mnoge druge uspomene. Ukupna vrednost kolekcije je oko sedam miliona funti, prenosi "San".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar