Емисија Глобално вечерас на БН ТВ

У емисији ''Глобално'' водитељ емисије Марко Јеремић са гостима разговара о теми: Криза савремене породице и друштва.

Република Српска 25.04.2018 | 17:40
Емисија Глобално вечерас на БН ТВ
Гости:

- Влајко Пановић, спец. медицинске психологије

- Златко Николић, виши научни савјетник у пензији

- Велислав Мишура, ђакон

''Глобално'' у 20.50х.

БН телевизија

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

ИИИ

25.04.2018 16:37

Овај Златко Николић се представља као криминилог па психолог,па виши научни савјетник у пензији.Па је и форензичар у случају убиства пјевачице Јелене Николић.Гледао сам га гдје био гост у емисији са оцем брутално убијене Тијане Јурић и испао је некоректан

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре: ИИИ

26.04.2018 06:26

Гости су и о овом виду понасања синоц говорили... Увијек смо спремни тразити само лосе особине у људима који нам дају савјете. Ваљда зато сто сматрамо да смо МИ саврсенство.

Name

Похвале за Марка

26.04.2018 06:24

Гледао сам Марко Васу емисију и гледам све када год стигнемда ... Свака Вам похвала, за ову емисију. Нисам ја позван да се упустам у струцност Васих гостију а то и није битно. Битно је да сте Ви,у право вријеме погодили тему и да су васи гости веома разумљиво свима, говорили корисне ствари. Погодили сте "у сриду". Оваквих емисија нам треба сто висе и ко је ово хтио видјети и слусати, могао је пронаци своје греске (као родитељ) у узгоју своје дјеце. Тацна је констатација Васих гостију да, у вецини слуцајева, када родитељу указете на лоса понасања њиховог дјетета, добијете непримјерену реакцију тога родитеља, типа: ви нападате моје дијете... Емисија је успјела и треба НАМ је поновљати сваки дан!!!

ОДГОВОРИТЕ