Emisija Globalno večeras na BN TV

U emisiji ''Globalno'' voditelj emisije Marko Jeremić sa gostima razgovara o temi: Kriza savremene porodice i društva.

Republika Srpska 25.04.2018 | 17:40
Emisija Globalno večeras na BN TV
Gosti:

- Vlajko Panović, spec. medicinske psihologije

- Zlatko Nikolić, viši naučni savjetnik u penziji

- Velislav Mišura, đakon

''Globalno'' u 20.50h.

BN televizija

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

III

25.04.2018 16:37

Ovaj Zlatko Nikolić se predstavlja kao kriminilog pa psiholog,pa viši naučni savjetnik u penziji.Pa je i forenzičar u slučaju ubistva pjevačice Jelene Nikolić.Gledao sam ga gdje bio gost u emisiji sa ocem brutalno ubijene Tijane Jurić i ispao je nekorektan

ODGOVORITE
Name

Re: III

26.04.2018 06:26

Gosti su i o ovom vidu ponasanja sinoc govorili... Uvijek smo spremni traziti samo lose osobine u ljudima koji nam daju savjete. Valjda zato sto smatramo da smo MI savrsenstvo.

Name

Pohvale za Marka

26.04.2018 06:24

Gledao sam Marko Vasu emisiju i gledam sve kada god stignemda ... Svaka Vam pohvala, za ovu emisiju. Nisam ja pozvan da se upustam u strucnost Vasih gostiju a to i nije bitno. Bitno je da ste Vi,u pravo vrijeme pogodili temu i da su vasi gosti veoma razumljivo svima, govorili korisne stvari. Pogodili ste "u sridu". Ovakvih emisija nam treba sto vise i ko je ovo htio vidjeti i slusati, mogao je pronaci svoje greske (kao roditelj) u uzgoju svoje djece. Tacna je konstatacija Vasih gostiju da, u vecini slucajeva, kada roditelju ukazete na losa ponasanja njihovog djeteta, dobijete neprimjerenu reakciju toga roditelja, tipa: vi napadate moje dijete... Emisija je uspjela i treba NAM je ponovljati svaki dan!!!

ODGOVORITE