Принц усликан из незгодног угла

Принц се последњих дана, како британски медији тврде, држао стоички с обзиром на најезду знатижељника који су окупирали Лондон и болницу, а папараци су испред болнице успели да га "улове" у незгодном тренутку

Свијет 24.04.2018 | 17:02
Принц усликан из незгодног угла
Породици с више деце треба већи аутомобил, а да ни краљевска породица није изузетак показао је јуче принц Вилијам (35). Британац је по своју супругу, војвоткињу Кејт Мидлтон (36), пред лондонску болницу дошао у новом аутомобилу који су, како каже, купили због рођења трећег детета.

Будући да је порођај прошао у најбољем реду, Кејт је с новорођеним сином болницу Сент Мери напустила већ предвече, а Вилијам је по њих дошао у новом Ленд Роверу Дискаверију са седам седишта који кошта 60 хиљада фунти.



Пар се на тренутак зауставио да покаже принову и поздрави окупљене људе, а затим су се одвезли с бебом у аутоседишту. Иначе, када им се родио принц Џорџ (4), пар се одвезао у нешто мањем, али и скупљем Ренџ Роверу СЕ Вогуе 4.4 В8, који кошта отприлике 71 хиљаду фунти.

Принц се последњих дана, како британски медији тврде, држао стоички с обзиром на најезду знатижељника који су окупирали Лондон и болницу, а папараци су испред болнице успели да га "улове" у незгодном тренутку.



Док је окупљеним људима прстима сигнализирао бројку три, којом им је наводно хтео дати до знања да је због троје деце купио већи аутомобил, фотографи су га "уловили" из незгодног угла.

Тако је испало као да окупљенима показује средњи прст, што принц не би смео себи никада да допусти. Тиме је насмејао бројне обожаваоце који су почели да се шале на рачун фотографије.



Војвоткиња је опет показала оданост дизајнерки Џени Пекам чију је хаљину носила приликом сва три изласка из породилишта. Овај је пут носила њену хаљину са хекланом крагном коју је употпунила Ђанвито Роси сандалама.



Након рођења принцезе Шарлот (2) носила је жуту цветну хаљину од свиле исте дизајнерке...



... а при показивању прве бебе, сина принца Џорџа, тада новопечена мама Кејт носила је плаву хаљину Џени Пекам на туфнице.

Извор: Курир/Стил

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Вихор

24.04.2018 15:31

Па са срећом ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Це Це Муха

24.04.2018 16:55

ДЕБИЛИ. ИСТОРИЈСКИ ГЛЕДАНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мркач

24.04.2018 20:24

Од онакве мајке какав љепотан испаде.А брат му жут као да гаће преко главе скида.Нема љепше нације од Енглеза.

ОДГОВОРИТЕ
Name

принц

24.04.2018 20:54

Каже принц, Кејт је моја, ево вам га

ОДГОВОРИТЕ