Princ uslikan iz nezgodnog ugla

Princ se poslednjih dana, kako britanski mediji tvrde, držao stoički s obzirom na najezdu znatiželjnika koji su okupirali London i bolnicu, a paparaci su ispred bolnice uspeli da ga "ulove" u nezgodnom trenutku

Svijet 24.04.2018 | 17:02
Princ uslikan iz nezgodnog ugla
Porodici s više dece treba veći automobil, a da ni kraljevska porodica nije izuzetak pokazao je juče princ Vilijam (35). Britanac je po svoju suprugu, vojvotkinju Kejt Midlton (36), pred londonsku bolnicu došao u novom automobilu koji su, kako kaže, kupili zbog rođenja trećeg deteta.

Budući da je porođaj prošao u najboljem redu, Kejt je s novorođenim sinom bolnicu Sent Meri napustila već predveče, a Vilijam je po njih došao u novom Lend Roveru Diskaveriju sa sedam sedišta koji košta 60 hiljada funti.Par se na trenutak zaustavio da pokaže prinovu i pozdravi okupljene ljude, a zatim su se odvezli s bebom u autosedištu. Inače, kada im se rodio princ Džordž (4), par se odvezao u nešto manjem, ali i skupljem Rendž Roveru SE Vogue 4.4 V8, koji košta otprilike 71 hiljadu funti.

Princ se poslednjih dana, kako britanski mediji tvrde, držao stoički s obzirom na najezdu znatiželjnika koji su okupirali London i bolnicu, a paparaci su ispred bolnice uspeli da ga "ulove" u nezgodnom trenutku.Dok je okupljenim ljudima prstima signalizirao brojku tri, kojom im je navodno hteo dati do znanja da je zbog troje dece kupio veći automobil, fotografi su ga "ulovili" iz nezgodnog ugla.

Tako je ispalo kao da okupljenima pokazuje srednji prst, što princ ne bi smeo sebi nikada da dopusti. Time je nasmejao brojne obožavaoce koji su počeli da se šale na račun fotografije.Vojvotkinja je opet pokazala odanost dizajnerki Dženi Pekam čiju je haljinu nosila prilikom sva tri izlaska iz porodilišta. Ovaj je put nosila njenu haljinu sa heklanom kragnom koju je upotpunila Đanvito Rosi sandalama.Nakon rođenja princeze Šarlot (2) nosila je žutu cvetnu haljinu od svile iste dizajnerke...... a pri pokazivanju prve bebe, sina princa Džordža, tada novopečena mama Kejt nosila je plavu haljinu Dženi Pekam na tufnice.

Izvor: Kurir/Stil

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Vihor

24.04.2018 17:31

Pa sa srećom ....

ODGOVORITE
Name

Ce Ce Muha

24.04.2018 18:55

DEBILI. ISTORIJSKI GLEDANO.

ODGOVORITE
Name

Mrkač

24.04.2018 22:24

Od onakve majke kakav ljepotan ispade.A brat mu žut kao da gaće preko glave skida.Nema ljepše nacije od Engleza.

ODGOVORITE
Name

princ

24.04.2018 22:54

Kaže princ, Kejt je moja, evo vam ga

ODGOVORITE