Лалатовић: Звезда је скоро непобједива!

Тешко до тријумфа против новог шампиона! Тренер Чукаричког Ненад Лалатовић рекао је пред дуел са Црвеном звездом да се ради о тиму који је скоро па непобедив.

Фудбал 24.04.2018 | 17:15
Лалатовић: Звезда је скоро непобједива!
"О Црвеној звезди не би требало превише трошити речи. То је, у овом тренутку, наш најбоји тим. Скоро су непобедиви. Имају огроман фонд јако квалитетних играча, што су доказали овогодишњим партијама. Нема сумње да су фаворити, а ми ћемо дати све од себе да се пред звездашком публиком представимо у што бољем светлу. Међутим, тешко је победити у среду сада већ новог шампиона Србије", рекао је Лалатовић. 

Утакмица између Црвене звезде и Чукаричког у трећем колу плеј-офа Суперлиге игра се у среду од 18 часова на стадиону "Рајко Митић". Црвено-бели имају девет бодова више од Партизана и налазе се на корак од титуле. 

Оно што може да радује шефа стручног штаба клуба са Бановог брда јесте то да ће за меч са Звездом напокон имати комплетан тим на располагању. 

"Екипа је напокон на окупу. Једино је Доцић осетио тај проблем са ложом и морао сам да га изведем против Партизана. Од меча са Радничким и тих картона које смо добили нисам могао да рачунам на комплетну екипу. Најбитније ми је да имам све играче на окупу против Спартака у недељу и против Партизана у реваншу полуфинала Купа. А против Звезде ћу извести све оно најбоље што будем имао на располагању. Чак и ако изгубимо, да пробамо барем поштено да их намучимо. Јер, понављам, Звезда је без премца најбољи тим у лиги", рекао је Лалатовић и додао:

"Ово је наша последња, да кажем, најтежа утакмица у низу. Имали смо један паклен распоред где смо играли против Радничког, два пута против Партизана, а сада ево и против Звезде. Наводно, на папиру нас после Звезде очекују нешто лакше утакмице, иако лаких утакмица нема. Играћемо са себи равним и видећемо ко заслужује у Европу. Ја лично мислим да је Чукаричком место међу прва четири тима. У недељу нас очекује велики дерби за Европу са Спартаком. Нашим конкурентима тек сад преостају мечеви са Звездом и Партизаном". 

Осврнуо се Лалатовић и на то што је против Партизана од првог минута пружио шансу омладинцу Стефану Величковићу. 

"Оно што мене као тренера радује јесте то што је утакмицу против Партизана почео један омладинац Чукаричког, а да смо је завршили са двојицом (Величковић и Тедић). Понављам, то су момци који још имају право да играју за омладинце и мислим да је то можда први пут у историји Чуке да утакмицу заврше два омладинца који још имају право да играју за омладинце. Имао сам храброст да то урадим, а то је и показатељ да Чукарички има одличан омладински погон", сматра Лалатовић. 

Звезда је прва на табели са 45 бодова, док је Чукарички шести са 26.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар