Анчелоти преузима Италију?

Син, Пирло и Амброзини помоћници? Легендарни Карло Анчелоти састао се са челницима Фудбалског савеза Италије и налази се близу одлуке да преузме клупу Азура, преноси Скај Спорт.

Фудбал 26.04.2018 | 13:00
Анчелоти преузима Италију?
Роберто Фабрицини и Алесандро Костакурта, тренутно два највиша функционера у Савезу, разговарали су у Риму са трофејним стручњаком и преостало је само да усагласе ситнице око финансија.

Посао би требало да буде закључен најкасније до 20. маја, иако се спекулисало да је Роберто Манчини главни фаворит да постане селектор. 

Савез је спреман да Анчелотију и помоћницима понуди укупно пет милиона евра на годишњем нивоу, што је доста мање од онога што је зарађивао у минхенском Бајерну, али и да бивши тренер Милана, Реал Мадрида, Челсија и Пари Сен Жермена сâм изабере сараднике, међу којима ће вероватно бити син Давиде са Андреом Пирлом и Масимом Амброзинијем. 

Италија је без селектора откад је отишао Ђанпјеро Вентуира због шокантне елиминације од Шведске у баражу за Светско првенство у Русији, а привремено је екипу водио Луидји Ди Бјађо.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар