Ančeloti preuzima Italiju?

Sin, Pirlo i Ambrozini pomoćnici? Legendarni Karlo Ančeloti sastao se sa čelnicima Fudbalskog saveza Italije i nalazi se blizu odluke da preuzme klupu Azura, prenosi Skaj Sport.

Fudbal 26.04.2018 | 13:00
Ančeloti preuzima Italiju?
Roberto Fabricini i Alesandro Kostakurta, trenutno dva najviša funkcionera u Savezu, razgovarali su u Rimu sa trofejnim stručnjakom i preostalo je samo da usaglase sitnice oko finansija.

Posao bi trebalo da bude zaključen najkasnije do 20. maja, iako se spekulisalo da je Roberto Mančini glavni favorit da postane selektor. 

Savez je spreman da Ančelotiju i pomoćnicima ponudi ukupno pet miliona evra na godišnjem nivou, što je dosta manje od onoga što je zarađivao u minhenskom Bajernu, ali i da bivši trener Milana, Real Madrida, Čelsija i Pari Sen Žermena sâm izabere saradnike, među kojima će verovatno biti sin Davide sa Andreom Pirlom i Masimom Ambrozinijem. 

Italija je bez selektora otkad je otišao Đanpjero Ventuira zbog šokantne eliminacije od Švedske u baražu za Svetsko prvenstvo u Rusiji, a privremeno je ekipu vodio Luidji Di Bjađo.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar