Тужилаштво добро ради свој посао!?

Саопштење Окружног јавног тужилаштва Бањалука о случају Давида Драгичевића.

Република Српска 24.04.2018 | 14:08
Тужилаштво добро ради свој посао!?
Саопштење преносимо у цјелини:

Поводом све учесталијих притисака и критика на рад Окружног јавног тужилаштва Бањалука везано за истражне радње које се у овом тужилаштву проводе у вези са смрти Давида Драгичевића из Бањалуке, а ради објективног информисања јавности и заштите истраге и људи, који даноноћно раде на овом предмету, обавјештавамо јавност о сљедећем:

1. Окружном јавном тужилаштву Бања Лука од стране МУП-а Републике Српске је дана 29.03.2018.године, достављен извјештај о смрти Давида Драгичевића из Бања Луке. Тужилаштво интензивно наставља рад на овом предмету тако да, закључно са данашњим даном, није протекао нити један дан, а да у овом предмету није предузета нека истражна радња.

Раду на овом предмету Окружно јавно тужилаштво Бањалука је посвећено у цјелини, тако да осим поступајућег тужиоца који је непосредно задужен са предметом у раду учествује тим тужилаца.

2. Ради контроле рада и надзора у овом предмету укључено је и Републичко јавно тужилаштво РС, које остварује увид и непосредно учешће у извођењу сваке појединачне истражне радње. Овим желимо осигурати да у наведеном предмету нема, нити смије бити било шта прикривено, те да је свака истражна радња предузета на законит начин.

3. Од момента када је тужилаштво запримило предмет од МУП-а РС па до данас, предузет је велики број истражних радњи и то: саслушан је и полиграфски испитан велики број свједока, обављени су увиђаји и обдукције,прибављени и прегледани снимци бројних надзорних камера у граду, извршена или су у току бројна вјештачења;

4. У наставку предстоји саслушање још свједока за које се вјерује да имају сазнања о збивањима критичне ноћи и кретању Давида Драгичевића, као и прибављање и других доказа.

Ја као Главни окружни јавни тужилац користим ову прилику да замолим, прије свега породицу Давида Драгичевића, с којом сам до сада имао више сусрета као и са њиховим пуномоћницима и коректну сарадњу, али и јавност Републике Српске, да схвате и прихвате :

- да тужилаштво свим својим расположивим капацитетима, ради и проводи истражне радње у овом предмету, ријешено да дође до резултата о смрти Давида Драгичевића,

- да је истрага тајни дио кривицног поступка током кога се не могу саопштавати детаљи и откривати докази, јер би то за ту истрагу било погубно,

- да на сваки јавни наступ, митинг, радио или телевизијску емисију тужилаштво не може одговарати, јер се у њима траже детаљи, који напросто морају остати у корицама предмета, све до коначног његовог окончања,

- да поступајући тужилац Далибор Врећо као човјек и професионалац, на овом предмету ради предано, те да му се још није догодио дан у коме није ништа урадио у овом предмету, а да га на “зуб јавности“, без икаквог основа и повода за то, стављају и породица Давида Драгичевића и неки медији Републике Српске.

Просто је невјероватно да се јавној критици излаже, неко ко даноноћно и предано ради на предмету и то не сам, него са другим тужиоцима и под надзором Главног окружног јавног тужиоца и Републичког јавног тужилаштва Републике Српске.

Ствара се медијска слика у којој, ни полиција, па ни тужилаштво не желе да открију кривца за смрт Давида Драгичевића, што напросто није тачно.

Све што се ради, а урађено је пуно до сада, усмјерено је управо у том правцу и нико од нас не би био сретнији да цијела истина изађе на свјетло дана.

Ми смо, између осталог и људи и родитељи, па резултат прижељкујемо не само као професионалци.

Одлуком Министра унутрашњих послова Републике Српске, рад на овом предмету, са тужилаштвом, ће наставити Управа криминалистичке полиције РС, умјесто Управе за тешки и организовани криминал која је радила до сада.

Јавност мора и треба да зна да ово није нека нова истрага, него она иста истрага коју проводи Окружно јавно тужилаштво Бањалука са новим помоћником Управе криминалистичке полиције Републике Српске.

Према томе, организовање јавног скупа пред зградом Окружног јавног тужилаштва Бањалука, прозивање и вријеђање оних који раде на предмету, су контрапродуктивне мјере и притисак који је непримјерен и може само истрази нашкодити.

Још једном молим грађане, да имају повјерења у своје институције те стрпљења, јер ће тужилаштво, након што проведе све планиране радње и провјере у овој истрази донијети коначну одлуку и о њој свакако обавијестити јавност, саопштено је из Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

(РТРС).

Коментари / 75

Оставите коментар
Name

Неписмена Славица Матијаш

24.04.2018 12:21

А најбоље ради тужилац неписмена Славица Матијаш..... јадна мајко јаднијех сватова.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

оооо

24.04.2018 12:30

Ти си тацно исфрустриран . Остави зену на миру или ако већ нећеш, представи се именом и презименом. ццццццц е сваста.

Name

ре

24.04.2018 12:31

Она поготово. Ради баш онако како јој Милан Тегелтија пренесе Додикову директиву.

Name

За неписменог

24.04.2018 12:40

Скини се више и са портала и са те Славице. Не да си претјерао, него је за тебе папагај који стално понавља геније.

Name

АМГ

24.04.2018 12:47

Обице се ово о главу свима који су политицки покусали да усицаре.

Name

ТОРРО

24.04.2018 12:47

ДАНОНОЋНО НЕПРИЈАТЕЉ НЕ СПАВА !!!

Name

Није да ме се тиче али волио бих знати

24.04.2018 12:51

Јел та Славица нешто у роду са Татјаном Матијаш -Тајчи случајно?

Name

Додиков 9. Јануар

24.04.2018 12:54

Види како Додиковци из 9. Јануара бране неписмену Славицу Матијаш која Додиково гласило у тужилаштву. Јадни сте да јаднији бити не можете.

Name

Правда

24.04.2018 13:13

Лаз је за вас мала ријец! Ви сте највеци сљам овог друства, а има вас превисе хостаплера и сви се дрзите заједно, јер нисте цисти, и зна се, ако падне један од вас, пасцете сви! Зато безоцно лазете и позивате се на цаст, а за исту немате појма ста знаци. Ево мој примјер, стар 5год.од стране васег табадзије, са којим сам у проблему, због рекетирања и премлацивања, са свом предоценом документацијом, о дотицном, иљекарским увјерењем о теском премлацивању, ви њега приводите и пустате, а онда опет пакао креце, јер добијам пријетње од вец поменуте будале и од висе инспектора, да треба ја да се склоним на неко вријеме. Ето како ви радите, а он за то вријеме, добија посао у дрзавној институцији. Имам ја толико стрпљења и доказа против вас, а нисам ја једини, има оволико слуцајева, да цете се ви сами вјесати.

Name

ре БРАВО ЗА КОМЕНТАР

24.04.2018 13:27

ИМА НАС ЈОС,И БИЦЕМО СВИ КО ЈЕДАН КАДА СЕ УДРУЗИМО.УСКОРО!

Name

Руни

24.04.2018 13:33

Посве је прпаво ено казу и самоубиство свједок сарадник зна ли ико јел каран радио преглед леса ја лицно не вјерујем врху мупа свака цаст постеним полицајцима али додикова багра све сатра

Name

За неписмена Славица Матијасевиц

24.04.2018 13:51

Више пута сам прочитала да је помињеш и вјерујем да је неписмена,јер таквих је највише(познајем жену која је купила диплому средње школе и запослила се у дирекцији за индиректно),али мене занима,шта је она теби урадила,можда није смјешно,али сваки пут кад видим "неписмена Славица Матијашевић,ја се почнем смијати.

Name

М

24.04.2018 13:53

Оставите човјека/жену на миру,сваки пут се грохотом насмијем кад видим ово "неписмена Славица Матијашевић"

Name

ре Руни

24.04.2018 14:09

Тај несрећни младић је оптужен за напад на службена лица. Иначе је премлаћиван од стране инспектора Радуловића и осталих који су осуђени па пуштени недавно. И мене занима да ли је било самоубиство? Хоће ли Каран урадити обдукцију?

Name

Вристеци...

24.04.2018 14:31

Признајем,и мене насмијавају коментари о неписменој тузитељици,ма нек цовјек писе...гарант није далеко од истине.

Name

:))))

24.04.2018 14:32

Мени је ово постало комицно, мало мало па се помиње нека 'неписмена Славица Матијас' :)))))))) Wелцоме то Босниа! :Д

Name

РЕ

24.04.2018 15:05

Ако је Славица Матијаш тужилац у неком поступку то значи да се неко замјерио Додику и ово је тачно милион посто!

Name

ре ооооо

24.04.2018 15:17

Зато нам правосуђе овако ефикасно јер ти и слични теби остављте на миру неписмене тужиоце и судије као што је Славица Матијаш. Браво НУЛО!

Name

Пипо

24.04.2018 15:42

Које кукњарење како да вам вјерујемо када имате неколико смртни слуцајева које ви господо затаскавате познате су убице свакоме само вама нису.И слуцај Драгицеви сте заједно са полици покусали затаскати али вас је изненадила реација градана сто код други слуцајева није био слуцај па сте сада у говнима догусе покусавате се опрати и извуци.Ви сте у Републици Србској сауцесници коплетног криминала и корупције затоје народу догорело и морате се добро запитат стасе ово десава.

Name

Тхе Енд

24.04.2018 17:01

Жаба покушаји ботова да одбране корумпиране тужиоце кад је ово почетак њиховог краја. Тхе Енд....

Name

Готови су

24.04.2018 17:14

Нема више приче ово је крај криминалне хоботнице Милорада Додика. Него они требају да пакују ћебе,а тужиоци поготово.

Name

Алкохоличар Спасан Келеман

24.04.2018 17:19

Судија Спасан Келемане спреми се да одговараш за Додикову и Кондићеву ослобађајућу пресуду за коју си узео паре. Ти си пјандуро Кнежевљанска индиректно одговоран за овај хаос у Републици Српској јер да си поступао по закону Додик и Кондић би били у затвору. Готов си!!!

Name

ре пјандуро

24.04.2018 17:34

Није само Спасан Келеман учествовао у тој ослобађајућој него и Милан Тегелтија, Миодраг Бајић, Крстан Симић, Ненад Балабан муж Славице Матијаш и многи други,а то колико су наплатили јасно се види,данас су сви на функцијама плус кеш који су одбијали у врећама. Ову сву багру треба процесуирати што прије јер они данас чине Додикову правосудну мафију.

Name

Чудна смрт

24.04.2018 17:55

Мистериозна је смрт Данијеле која је била правобранилац ове биједне Републике Српске а то нико не спомиње,Данијелу су покупили неки доктори који су имали лажне акредитације и послије њихове " помоћи" Данијела је умрла. И ово је заташкало тужилаштво и полиција!

Name

модрицанин

24.04.2018 18:19

Она це прва " пукнут", треба је наставит притискат.

Name

увиђаји и обдукције

24.04.2018 12:28

Након 29.03 када је достављен извештај урађене су неке обдукције. Ако ће дати резултате нека су. Ми грађани смо упознати са двије обдукције доктора Карана и пуковника Милосављевића. Све остало је значи у склопу истраге која је тајна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СтаЈе истина?

24.04.2018 12:28

Извјестај о смрти достављен у тузиластво 29.3.а полиција 26.3. вец обавила обдукцију и прогласила задесну смрт.Зар је ово радјено без знања и одобрења тузиластба?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вера, Вера!

24.04.2018 12:31

Ви радите свој посао... ма како вас није срамота о томе говорити! Треба ли набрајати, заташкали сте све што сте могли, а "највјештији" сте били у заташкавању криминала Вере Сладојевић у Центру за социјални радф Бања Лука. Цијела регија је брујала о случају Канада у ком је направљено пуно кривичних дјела, од злоупотребе службеног положаја до несавјесног рада у служби и прекорачења службеног овлаштења, итд итд. А да не причамо о усвојењу бу Приједору....срамота да вас буде. Ни једног свједока за Канаду нисте саслушали и ви причате о поштењу. Па не пљујте народу у лице, који све зна и све му је јасно!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

треба питати Лепира

24.04.2018 13:18

Да ли је сигуран да сирота дјеца у Канади имају оба бубрега.Какво је то ново реусвајање.Е Лепире,Лепире долазице ти та два невина дјеција лица у снове и леден зној це те обузимати.Ко не застити сироце Бог це му судити.О силовању дјецака ни ријеци.Кога скривас Лепире и навлацис гњев Бозји на своју лозу,праунуци це те проклињати у гробу.

Name

вјерник

24.04.2018 13:23

ПРАВДА ЗА СИРОТЕ БЛАГОЈЕВИЦЕ!

Name

СЛУЦАЈ КАНАДА

24.04.2018 13:27

Надам се да це нам онај цасни господин из Канаде дати неке информације. Вера је здимила, Тузиластво РС "нема" елемената ... ДЈУБРАДИ, досао је вама крај, па сте се успаницили. ПРАВДА ЗА ДАВИДА, ПРАВДА СВИМА!

Name

преливода

24.04.2018 12:36

Лепире,досао је тренутак,кад не мозес висе да паламудис.Све ти се види на образу,кога немас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРЕВАЦИВАЊЕ ЛОПТЕ

24.04.2018 12:38

МУП направи лакрдију и сви (цитај и предсједник) пребаце лопту на тузилаштво

ОДГОВОРИТЕ
Name

Будимо реални и размни

24.04.2018 13:05

Предсједник је урадио што је могао, без његовог ангажовања нема друге обдукције, која је оставила случај актуелан, јер га је прва обдукција готово заковала. Па не очекујете ваљада од Предсједника да истражује и доказује ко је покојнику нанио повреде. Тужилаштво је по закону у случају од момента проналажења тијела,

Name

Заиста будимо реални

24.04.2018 13:26

Не видим да у свој тој реалности ти спомену МУП и срамну конференцију, а дотицни, твој брањеник стаде на страну истих.

Name

Лопта

24.04.2018 13:30

А у тузиластву лопту доцекује тузилац Врецо који је , прије него сто је то постао био истразилац у Специјалном тузиластву гдје му је сеф био Дарко Илиц. Мало цудно пребацивање. Мозда је све у реду али цудна коинциденција.

Name

Ре лопта

24.04.2018 13:46

Немој погресно да ме схватис, не казем да су они исправни, али док не видимо резултате, трцимо пред руду. Ово убиство је гнусан злоцин, али немојте да заборавимо како је све ово поцело. Бојим се да су оњ који прикљупљају и достављају киксали. Вријеме це показати, а искрено се надам да це сви који су се огријесили одговарати, кад вец немају образа да сами оду.

Name

Хвала

24.04.2018 13:51

Да ли је ово могуће, да ли је информација тачна.

Name

Ре пребацивање лопте

24.04.2018 21:07

Добро запажање...али тешко да ће га залуђена маса схватити и прихватити...Они су већ заборавили због чега су први пут изашли на Трг... Тако да,не износи ништа паметно, само ћеш добити салву увреда, они не воле да их неко напомиње јер тек тад схвате да у ствари и не знају зашто се окупљају...

Name

Јоја

24.04.2018 12:39

Да Бог да кцери да те бег узме, а Цигани ходају око куце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Јоја

24.04.2018 14:29

За ускоро "надат је се" бившег министра Лукача они који га познају углавном тврде да је био склон јунаштву. Истине ради прочитао сам недавно подужи коментар некога ко тврди да да министра добро познаје из ратног периода па човјек спомиње некакав "главомет или тако нешто" признајем да сам прилично збуњен оним што тад прочитах о министру. Хоћу да кажем да о јунаштву некога кога не познајем незахвално је коментарисати. Међутим! Ако говоримо о чојству Лукачевом ту и ћорав види да је танак. По Миљану Вукову "јунаштво је бранити себе од других, а чојство је бранити друге од себе" После свега виђеног најмање што смо као грађани могли да видимо јесу оставке свих оних са оног невиђеног блама од прве конференције о смрти Давида Драгичевића.

Name

Борац

24.04.2018 12:45

Све би то било уреду да се у многобројним случајевима, како убистава тако и криминала и корупције, нисте показали као неефикасни односно неспособни. Јасно је свим грађанима да ви морате радити како вам је наређено од врха криминалне хоботнице. Ваша највећа грешка је што моратеда да потписујете одлуке које је неко други негдје донио, а сви људи знају ко и гдје. Са овим се процесом одуговлачи због изналажења модуса да се нађе и оптужи неко ко са предметом нема везе али смете владарима вашим и нашим, нажалост. Цијели град а и ови са врха власти знају ко је кривац али су међусобно увезани са досадашњим прикривањима многих убистава и киминалних афера, да нико ником неможе ништа. Јасно је да је обраћање МУП-а било лажно али се предсједник није огласио а сви знају да он ову хоботницу контролише.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бате у Христу

24.04.2018 13:10

Дефинитивносу долијали.Готови су.

Name

Ре Борац

24.04.2018 14:48

Није тачно! Не зна се ко је кривац и ни ти то не знаш! Ако имаш доказе предочи их тужилаштву или ако се бојиш, дај их Давидовом оцу! Он ће знати шта са њима! Ако немаш, немој лупати глупости! Све нас занима ИСТИНА, а она је једна и једина!

Name

Правда за Давида!

24.04.2018 12:48

Тресе се гора,родице се мис...цини ми се. Мислим да це на крају љага кривње бити само на поступајуцем гдину тузиоцу када донесе Рјесење о обустави истраге. Дај Бозе да правда побиједи. Подрзавам борбу за Давида,али видим гдје зивим и ста се (не) ради... Нецињењем се сваста мозе узроковати,назалост.

ОДГОВОРИТЕ
Name

брате у Христу

24.04.2018 13:21

Имај вјере бар као зрно горусцице и видјецес како це заврсити злотвори над злотворима.ПРАВДА ЗА ДАВИДА им виси као мац над главом.Готови су дефинитивно!

Name

Капетан

24.04.2018 14:13

Најефикасније раде у затаскавању слуцајева и намијестању непостојецих илазних процес против људи који су били против њихове бахатости и нерада.

Name

Брат,брату...

24.04.2018 14:40

А тузилац са само три године стаза,односно јос мање на конкретним слуцајевима, јер је био "специјални"...хм,хм,ради он сваки дан,ипак је то за њега само један предмет у норми..Није ли ту искуство на слицним слуцајевима битно? Ниста лицно,али...али...дај Бозе зерицу правде.

Name

Боки

24.04.2018 13:01

Видјећемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Понтије Пилат

24.04.2018 13:13

Ста је Лепире, није пријатно гледати људе који су ти стали под прозор? Јеси ли видио тугу Давидовог оца?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко вас не зна скупо би вас платио

24.04.2018 13:14

Па, да, ви би најрадије да то остане у васим "корицама" у васим ладицама. Е, СТА СТЕ (НЕ) РАДИЛИ, (НЕ) РАДИЛИ СТЕ. ВИСЕ ТАКО НЕ МОЗЕ. ПРАВДА ЗА ДАВИДА И ЗА СВЕ НАС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ФАРСА

24.04.2018 13:45

ЧОВЕК НЕМА ПРАВО ДА НЕ ВЈЕРУЈЕ У КОНТИНУРАНИ РАД, АЛИ ТАЈ РАД НИЈЕ ДОВОЉАН.МАСЕ СУ ИЗГУБИЛЕ ПОВЈЕРЕЊЕ У МУП И ТУЖИЛАШТВО, СУДОВЕ.ЦИЉ ТЕМЕ ЈЕ ЗАСТАРЈЕВАЊЕ.СВЕ МИ ЛИЧИ НА РАД ПОЛИЦИЈЕ И ПРАВОСУЂА СРБИЈЕ, О ОБИСТВУ ЈЕЛЕНЕ МАРИЈАНОВИЋ И ИСРАГА ЈЕ УШЛА У ТРЕЦУ ГОДИНУ БЕЗ ИКАКВИХ РЕЗУЛТАТА И БИЋЕ ДА СУ НОВИНАРИ КРИВИ

Name

Хмм

24.04.2018 13:24

Па сад...како да вјерујемо кад на прсте једне руке се моги избројати слуцајеви које је тузиластво одрадило професионално,и то на неким јадницима којо нису имали никога свог,све остало је неко-нецији.Сами сте криви сто је тако,сад да вам вјерујемо да радите професионално и да це те раскринкат и доказати убиство гдје је један министар,директор полиције и онај главти инспектор покусали да сакрију злоцин из њима познатих разлога и изблате убијено дијете.Хоцете к...,сад купујете вријеме да би зртовали неког или слозили неку другу прицу која це се у неким детаљима слозити са првом.Ко да вам вјерује !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бетовен

24.04.2018 13:28

Па и Додик је протестовао против тузиластва. Какав гмизавац. На ста је све спреман да оцува своју власт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

24.04.2018 13:35

У овој дрзави треба да се изадје на улицу да се неко огласи и крене озбиљније да ради на проблему. Не сумњам да це истрага сада уродити плодом, али владајуца каста је толико деформисала институције да у овој дрзави висе ниста не ради како треба. Давидова смрт је показала све проблеме насих институција, али је и показала да се јавност ипак слуса. Народ се ипак пита, свако треба да изадје на изборе и да гласа према својој савјести!

ОДГОВОРИТЕ
Name

хм!

24.04.2018 13:43

Контрапродуктивно је за вас рад сто је група градјана досла испред тузиластва и тразила од вас да радите свој посао?? А ста би било продуктивно, коверте или какву милост да су вам донијели

ОДГОВОРИТЕ
Name

xyз

24.04.2018 13:52

Раде и радиће онако како су то чинили у случају Милана Вукелића....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босан@ц

24.04.2018 14:16

"Све што се ради, а урађено је пуно до сада, усмјерено је управо у том правцу" Докле смо догурали да полуписмени подобни тзв. тужиоци раде на овако битним предметима. Толико би морали бар знати да нешто може бит "усмјерено у смјеру" а не у правцу. Када би знали, можда би нешто и урадили. Дочепали се папци града и народних пара, па су себи умислили и нешто знају. Сачувај нас Боже ови стручњака и њиховог великог водје. Опаке на ноге па њиве и шуме одакле сте и дошли и узурпирали нашу Б. Луку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Изгубили компас одавно

24.04.2018 15:54

Све си у праву. Дотакли 2-3 скрипте негдје, па мисле да несто знају, а не би били ту да није Милине негативне селекције. Код нас на свим позицијама олос до олоса и то би јос да одлуцује о нецијој судбини! ДОСТА ВАС ЈЕ СЉАМОВИ, ИЗРОДИ РОДА ЉУДСКОГА! ПРАВДА ЗА ДАВИДА!!!

Name

Боxон

24.04.2018 17:05

Можда на тзв. "бошњачком језику" тј. српском језику којим причају "бошње" смијер и правац нису исто, али у српском језику којим причају Срби, смијер је синоном за правац и обрнуто. Тако да господине бошњо пссст.

Name

Србац

24.04.2018 14:39

Е моји земљаци-Желимире и Бајићу, волио бих да вам вјерујемо али ко вас добро познаје (а ми српчани знамо), ви сте велики полтрони и улизице овог режима. Ништа вам не вјерујемо- ни кад кажете да је данас уторак ми вам не вјерујемо, а ви се упитајте зашто је тако??

ОДГОВОРИТЕ
Name

А а

24.04.2018 16:22

А Тегелтија? Или како га зове сеф "Миланце".

Name

Амеба

24.04.2018 18:24

Мислис "Хармоникас"?

Name

реСрбац

25.04.2018 06:54

Миланче прошле године изјави у дуелу на Н1 са судијом Бранко Перићем да никада у животу није срео Милорада Додика. Е Милане Миланче.

Name

ре свма

24.04.2018 14:41

Овај или ова ко пише о тужитељици Славици Матијаш зна врло добро шта пише јер Славица Матијаш је учествовала у многим заташкавањима и неистинама у коруптивним радњама. Није она једина али је свакако дио правосудног коруптивног клана који ради за рачун тајкуна и политичара. Већина њених оптужница је под великим упитником и углавном су наручене оптужнице. У самом тужилаштву и суду се говори да ако Славица Матијаш против неког подигне оптужницу да то значи да га Додик за нешто опомиње. Додик је преко Славице Матијаш опоменуо управу Путева РС па кад су схватили на шта се опомена односи онда је Додик преко исте Славице Матијаш оборио оптужницу. Славица Матијаш и подиже и обара своје оптужнице а притом све добро наплати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

М

24.04.2018 15:19

Хвала,за одговор,за "неписмену Славицу Матијашевић"Све горе од грдјег,У ту се Милорад упетљао,свагдје га има,

Name

М

24.04.2018 15:11

Дај објасни "неписмена Славица Матијашевић"

ОДГОВОРИТЕ
Name

М

24.04.2018 15:23

Хвала на одговору за "неписмену Славицу"

ОДГОВОРИТЕ
Name

СупљеПразноСупље

24.04.2018 15:52

Дакле,неписмена овдје има друге конатације,мили Бозе,на ста ли це ово друство лицити, јер смо вец пропали...

Name

Реално

24.04.2018 15:26

Ахааа дааа познат је рад свих Тузилаца колико пара толико робије сто висе пара мање робије.Мозе се мртва глава платити 18000 км провјерите пресуде са смртним посљедицама па цете видјети дал је истина или није а само зато сто је газдин син.Купио породицу и тузиластво

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јадници

24.04.2018 15:31

А ста се правдате неписменом народу зивота вам ? Ја вјерујем у вас и знам да радите предано а ко мисли супротно нек разгули

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ Јадници

24.04.2018 15:57

Хоцемо разгулити - али тебе и такве као ти, олосу! ПРАВДА ЗА ДАВИДА И СВЕ НАС!

Name

Ре:::

24.04.2018 17:38

Друзе,цим се они јавно правдају,и тврде да предано раде, знај да ту несто није у реду.

Name

е, ЛЕПИРЕ

24.04.2018 15:55

СХВАТИТЕ И ПРИХВАТИТЕ ВИ СТО ЦУЦИТЕ У ТОЈ ЗГРАДИ ДА СТЕ ОТКРИВЕНИ И ГОТОВИ! ПРАВДА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кад

24.04.2018 18:14

Прво. Добро да сте се огласили. Друго кад це бити резултати.

ОДГОВОРИТЕ