Tužilaštvo dobro radi svoj posao!?

Saopštenje Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka o slučaju Davida Dragičevića.

Republika Srpska 24.04.2018 | 14:08
Tužilaštvo dobro radi svoj posao!?
Saopštenje prenosimo u cjelini:

Povodom sve učestalijih pritisaka i kritika na rad Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka vezano za istražne radnje koje se u ovom tužilaštvu provode u vezi sa smrti Davida Dragičevića iz Banjaluke, a radi objektivnog informisanja javnosti i zaštite istrage i ljudi, koji danonoćno rade na ovom predmetu, obavještavamo javnost o sljedećem:

1. Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka od strane MUP-a Republike Srpske je dana 29.03.2018.godine, dostavljen izvještaj o smrti Davida Dragičevića iz Banja Luke. Tužilaštvo intenzivno nastavlja rad na ovom predmetu tako da, zaključno sa današnjim danom, nije protekao niti jedan dan, a da u ovom predmetu nije preduzeta neka istražna radnja.

Radu na ovom predmetu Okružno javno tužilaštvo Banjaluka je posvećeno u cjelini, tako da osim postupajućeg tužioca koji je neposredno zadužen sa predmetom u radu učestvuje tim tužilaca.

2. Radi kontrole rada i nadzora u ovom predmetu uključeno je i Republičko javno tužilaštvo RS, koje ostvaruje uvid i neposredno učešće u izvođenju svake pojedinačne istražne radnje. Ovim želimo osigurati da u navedenom predmetu nema, niti smije biti bilo šta prikriveno, te da je svaka istražna radnja preduzeta na zakonit način.

3. Od momenta kada je tužilaštvo zaprimilo predmet od MUP-a RS pa do danas, preduzet je veliki broj istražnih radnji i to: saslušan je i poligrafski ispitan veliki broj svjedoka, obavljeni su uviđaji i obdukcije,pribavljeni i pregledani snimci brojnih nadzornih kamera u gradu, izvršena ili su u toku brojna vještačenja;

4. U nastavku predstoji saslušanje još svjedoka za koje se vjeruje da imaju saznanja o zbivanjima kritične noći i kretanju Davida Dragičevića, kao i pribavljanje i drugih dokaza.

Јa kao Glavni okružni javni tužilac koristim ovu priliku da zamolim, prije svega porodicu Davida Dragičevića, s kojom sam do sada imao više susreta kao i sa njihovim punomoćnicima i korektnu saradnju, ali i javnost Republike Srpske, da shvate i prihvate :

- da tužilaštvo svim svojim raspoloživim kapacitetima, radi i provodi istražne radnje u ovom predmetu, riješeno da dođe do rezultata o smrti Davida Dragičevića,

- da je istraga tajni dio krivicnog postupka tokom koga se ne mogu saopštavati detalji i otkrivati dokazi, jer bi to za tu istragu bilo pogubno,

- da na svaki javni nastup, miting, radio ili televizijsku emisiju tužilaštvo ne može odgovarati, jer se u njima traže detalji, koji naprosto moraju ostati u koricama predmeta, sve do konačnog njegovog okončanja,

- da postupajući tužilac Dalibor Vrećo kao čovjek i profesionalac, na ovom predmetu radi predano, te da mu se još nije dogodio dan u kome nije ništa uradio u ovom predmetu, a da ga na “zub javnosti“, bez ikakvog osnova i povoda za to, stavljaju i porodica Davida Dragičevića i neki mediji Republike Srpske.

Prosto je nevjerovatno da se javnoj kritici izlaže, neko ko danonoćno i predano radi na predmetu i to ne sam, nego sa drugim tužiocima i pod nadzorom Glavnog okružnog javnog tužioca i Republičkog javnog tužilaštva Republike Srpske.

Stvara se medijska slika u kojoj, ni policija, pa ni tužilaštvo ne žele da otkriju krivca za smrt Davida Dragičevića, što naprosto nije tačno.

Sve što se radi, a urađeno je puno do sada, usmjereno je upravo u tom pravcu i niko od nas ne bi bio sretniji da cijela istina izađe na svjetlo dana.

Mi smo, između ostalog i ljudi i roditelji, pa rezultat priželjkujemo ne samo kao profesionalci.

Odlukom Ministra unutrašnjih poslova Republike Srpske, rad na ovom predmetu, sa tužilaštvom, će nastaviti Uprava kriminalističke policije RS, umjesto Uprave za teški i organizovani kriminal koja je radila do sada.

Јavnost mora i treba da zna da ovo nije neka nova istraga, nego ona ista istraga koju provodi Okružno javno tužilaštvo Banjaluka sa novim pomoćnikom Uprave kriminalističke policije Republike Srpske.

Prema tome, organizovanje javnog skupa pred zgradom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, prozivanje i vrijeđanje onih koji rade na predmetu, su kontraproduktivne mjere i pritisak koji je neprimjeren i može samo istrazi naškoditi.

Јoš jednom molim građane, da imaju povjerenja u svoje institucije te strpljenja, jer će tužilaštvo, nakon što provede sve planirane radnje i provjere u ovoj istrazi donijeti konačnu odluku i o njoj svakako obavijestiti javnost, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

(RTRS).

Komentari / 75

Ostavite komentar
Name

Nepismena Slavica Matijaš

24.04.2018 12:21

A najbolje radi tužilac nepismena Slavica Matijaš..... jadna majko jadnijeh svatova.....

ODGOVORITE
Name

oooo

24.04.2018 12:30

Ti si tacno isfrustriran . Ostavi zenu na miru ili ako već nećeš, predstavi se imenom i prezimenom. ccccccc e svasta.

Name

re

24.04.2018 12:31

Ona pogotovo. Radi baš onako kako joj Milan Tegeltija prenese Dodikovu direktivu.

Name

Za nepismenog

24.04.2018 12:40

Skini se više i sa portala i sa te Slavice. Ne da si pretjerao, nego je za tebe papagaj koji stalno ponavlja genije.

Name

AMG

24.04.2018 12:47

Obice se ovo o glavu svima koji su politicki pokusali da usicare.

Name

TORRO

24.04.2018 12:47

DANONOĆNO NEPRIJATELJ NE SPAVA !!!

Name

Nije da me se tiče ali volio bih znati

24.04.2018 12:51

Jel ta Slavica nešto u rodu sa Tatjanom Matijaš -Tajči slučajno?

Name

Dodikov 9. Januar

24.04.2018 12:54

Vidi kako Dodikovci iz 9. Januara brane nepismenu Slavicu Matijaš koja Dodikovo glasilo u tužilaštvu. Jadni ste da jadniji biti ne možete.

Name

Pravda

24.04.2018 13:13

Laz je za vas mala rijec! Vi ste najveci sljam ovog drustva, a ima vas previse hostaplera i svi se drzite zajedno, jer niste cisti, i zna se, ako padne jedan od vas, pascete svi! Zato bezocno lazete i pozivate se na cast, a za istu nemate pojma sta znaci. Evo moj primjer, star 5god.od strane vaseg tabadzije, sa kojim sam u problemu, zbog reketiranja i premlacivanja, sa svom predocenom dokumentacijom, o doticnom, iljekarskim uvjerenjem o teskom premlacivanju, vi njega privodite i pustate, a onda opet pakao krece, jer dobijam prijetnje od vec pomenute budale i od vise inspektora, da treba ja da se sklonim na neko vrijeme. Eto kako vi radite, a on za to vrijeme, dobija posao u drzavnoj instituciji. Imam ja toliko strpljenja i dokaza protiv vas, a nisam ja jedini, ima ovoliko slucajeva, da cete se vi sami vjesati.

Name

re BRAVO ZA KOMENTAR

24.04.2018 13:27

IMA NAS JOS,I BICEMO SVI KO JEDAN KADA SE UDRUZIMO.USKORO!

Name

Runi

24.04.2018 13:33

Posve je prpavo eno kazu i samoubistvo svjedok saradnik zna li iko jel karan radio pregled lesa ja licno ne vjerujem vrhu mupa svaka cast postenim policajcima ali dodikova bagra sve satra

Name

Za nepismena Slavica Matijasevic

24.04.2018 13:51

Više puta sam pročitala da je pominješ i vjerujem da je nepismena,jer takvih je najviše(poznajem ženu koja je kupila diplomu srednje škole i zaposlila se u direkciji za indirektno),ali mene zanima,šta je ona tebi uradila,možda nije smješno,ali svaki put kad vidim "nepismena Slavica Matijašević,ja se počnem smijati.

Name

M

24.04.2018 13:53

Ostavite čovjeka/ženu na miru,svaki put se grohotom nasmijem kad vidim ovo "nepismena Slavica Matijašević"

Name

re Runi

24.04.2018 14:09

Taj nesrećni mladić je optužen za napad na službena lica. Inače je premlaćivan od strane inspektora Radulovića i ostalih koji su osuđeni pa pušteni nedavno. I mene zanima da li je bilo samoubistvo? Hoće li Karan uraditi obdukciju?

Name

Vristeci...

24.04.2018 14:31

Priznajem,i mene nasmijavaju komentari o nepismenoj tuziteljici,ma nek covjek pise...garant nije daleko od istine.

Name

:))))

24.04.2018 14:32

Meni je ovo postalo komicno, malo malo pa se pominje neka 'nepismena Slavica Matijas' :)))))))) Welcome to Bosnia! :D

Name

RE

24.04.2018 15:05

Ako je Slavica Matijaš tužilac u nekom postupku to znači da se neko zamjerio Dodiku i ovo je tačno milion posto!

Name

re ooooo

24.04.2018 15:17

Zato nam pravosuđe ovako efikasno jer ti i slični tebi ostavljte na miru nepismene tužioce i sudije kao što je Slavica Matijaš. Bravo NULO!

Name

Pipo

24.04.2018 15:42

Koje kuknjarenje kako da vam vjerujemo kada imate nekoliko smrtni slucajeva koje vi gospodo zataskavate poznate su ubice svakome samo vama nisu.I slucaj Dragicevi ste zajedno sa polici pokusali zataskati ali vas je iznenadila reacija gradana sto kod drugi slucajeva nije bio slucaj pa ste sada u govnima doguse pokusavate se oprati i izvuci.Vi ste u Republici Srbskoj saucesnici kopletnog kriminala i korupcije zatoje narodu dogorelo i morate se dobro zapitat stase ovo desava.

Name

The End

24.04.2018 17:01

Žaba pokušaji botova da odbrane korumpirane tužioce kad je ovo početak njihovog kraja. The End....

Name

Gotovi su

24.04.2018 17:14

Nema više priče ovo je kraj kriminalne hobotnice Milorada Dodika. Nego oni trebaju da pakuju ćebe,a tužioci pogotovo.

Name

Alkoholičar Spasan Keleman

24.04.2018 17:19

Sudija Spasan Kelemane spremi se da odgovaraš za Dodikovu i Kondićevu oslobađajuću presudu za koju si uzeo pare. Ti si pjanduro Kneževljanska indirektno odgovoran za ovaj haos u Republici Srpskoj jer da si postupao po zakonu Dodik i Kondić bi bili u zatvoru. Gotov si!!!

Name

re pjanduro

24.04.2018 17:34

Nije samo Spasan Keleman učestvovao u toj oslobađajućoj nego i Milan Tegeltija, Miodrag Bajić, Krstan Simić, Nenad Balaban muž Slavice Matijaš i mnogi drugi,a to koliko su naplatili jasno se vidi,danas su svi na funkcijama plus keš koji su odbijali u vrećama. Ovu svu bagru treba procesuirati što prije jer oni danas čine Dodikovu pravosudnu mafiju.

Name

Čudna smrt

24.04.2018 17:55

Misteriozna je smrt Danijele koja je bila pravobranilac ove bijedne Republike Srpske a to niko ne spominje,Danijelu su pokupili neki doktori koji su imali lažne akreditacije i poslije njihove " pomoći" Danijela je umrla. I ovo je zataškalo tužilaštvo i policija!

Name

modricanin

24.04.2018 18:19

Ona ce prva " puknut", treba je nastavit pritiskat.

Name

uviđaji i obdukcije

24.04.2018 12:28

Nakon 29.03 kada je dostavljen izveštaj urađene su neke obdukcije. Ako će dati rezultate neka su. Mi građani smo upoznati sa dvije obdukcije doktora Karana i pukovnika Milosavljevića. Sve ostalo je znači u sklopu istrage koja je tajna.

ODGOVORITE
Name

StaJe istina?

24.04.2018 12:28

Izvjestaj o smrti dostavljen u tuzilastvo 29.3.a policija 26.3. vec obavila obdukciju i proglasila zadesnu smrt.Zar je ovo radjeno bez znanja i odobrenja tuzilastba?

ODGOVORITE
Name

Vera, Vera!

24.04.2018 12:31

Vi radite svoj posao... ma kako vas nije sramota o tome govoriti! Treba li nabrajati, zataškali ste sve što ste mogli, a "najvještiji" ste bili u zataškavanju kriminala Vere Sladojević u Centru za socijalni radf Banja Luka. Cijela regija je brujala o slučaju Kanada u kom je napravljeno puno krivičnih djela, od zloupotrebe službenog položaja do nesavjesnog rada u službi i prekoračenja službenog ovlaštenja, itd itd. A da ne pričamo o usvojenju bu Prijedoru....sramota da vas bude. Ni jednog svjedoka za Kanadu niste saslušali i vi pričate o poštenju. Pa ne pljujte narodu u lice, koji sve zna i sve mu je jasno!!!!!!

ODGOVORITE
Name

treba pitati Lepira

24.04.2018 13:18

Da li je siguran da sirota djeca u Kanadi imaju oba bubrega.Kakvo je to novo reusvajanje.E Lepire,Lepire dolazice ti ta dva nevina djecija lica u snove i leden znoj ce te obuzimati.Ko ne zastiti siroce Bog ce mu suditi.O silovanju djecaka ni rijeci.Koga skrivas Lepire i navlacis gnjev Bozji na svoju lozu,praunuci ce te proklinjati u grobu.

Name

vjernik

24.04.2018 13:23

PRAVDA ZA SIROTE BLAGOJEVICE!

Name

SLUCAJ KANADA

24.04.2018 13:27

Nadam se da ce nam onaj casni gospodin iz Kanade dati neke informacije. Vera je zdimila, Tuzilastvo RS "nema" elemenata ... DJUBRADI, dosao je vama kraj, pa ste se uspanicili. PRAVDA ZA DAVIDA, PRAVDA SVIMA!

Name

prelivoda

24.04.2018 12:36

Lepire,dosao je trenutak,kad ne mozes vise da palamudis.Sve ti se vidi na obrazu,koga nemas.

ODGOVORITE
Name

PREVACIVANJE LOPTE

24.04.2018 12:38

MUP napravi lakrdiju i svi (citaj i predsjednik) prebace loptu na tuzilaštvo

ODGOVORITE
Name

Budimo realni i razmni

24.04.2018 13:05

Predsjednik je uradio što je mogao, bez njegovog angažovanja nema druge obdukcije, koja je ostavila slučaj aktuelan, jer ga je prva obdukcija gotovo zakovala. Pa ne očekujete valjada od Predsjednika da istražuje i dokazuje ko je pokojniku nanio povrede. Tužilaštvo je po zakonu u slučaju od momenta pronalaženja tijela,

Name

Zaista budimo realni

24.04.2018 13:26

Ne vidim da u svoj toj realnosti ti spomenu MUP i sramnu konferenciju, a doticni, tvoj branjenik stade na stranu istih.

Name

Lopta

24.04.2018 13:30

A u tuzilastvu loptu docekuje tuzilac Vreco koji je , prije nego sto je to postao bio istrazilac u Specijalnom tuzilastvu gdje mu je sef bio Darko Ilic. Malo cudno prebacivanje. Mozda je sve u redu ali cudna koincidencija.

Name

Re lopta

24.04.2018 13:46

Nemoj pogresno da me shvatis, ne kazem da su oni ispravni, ali dok ne vidimo rezultate, trcimo pred rudu. Ovo ubistvo je gnusan zlocin, ali nemojte da zaboravimo kako je sve ovo pocelo. Bojim se da su onj koji prikljupljaju i dostavljaju kiksali. Vrijeme ce pokazati, a iskreno se nadam da ce svi koji su se ogrijesili odgovarati, kad vec nemaju obraza da sami odu.

Name

Hvala

24.04.2018 13:51

Da li je ovo moguće, da li je informacija tačna.

Name

Re prebacivanje lopte

24.04.2018 21:07

Dobro zapažanje...ali teško da će ga zaluđena masa shvatiti i prihvatiti...Oni su već zaboravili zbog čega su prvi put izašli na Trg... Tako da,ne iznosi ništa pametno, samo ćeš dobiti salvu uvreda, oni ne vole da ih neko napominje jer tek tad shvate da u stvari i ne znaju zašto se okupljaju...

Name

Joja

24.04.2018 12:39

Da Bog da kceri da te beg uzme, a Cigani hodaju oko kuce.

ODGOVORITE
Name

re Joja

24.04.2018 14:29

Za uskoro "nadat je se" bivšeg ministra Lukača oni koji ga poznaju uglavnom tvrde da je bio sklon junaštvu. Istine radi pročitao sam nedavno poduži komentar nekoga ko tvrdi da da ministra dobro poznaje iz ratnog perioda pa čovjek spominje nekakav "glavomet ili tako nešto" priznajem da sam prilično zbunjen onim što tad pročitah o ministru. Hoću da kažem da o junaštvu nekoga koga ne poznajem nezahvalno je komentarisati. Međutim! Ako govorimo o čojstvu Lukačevom tu i ćorav vidi da je tanak. Po Miljanu Vukovu "junaštvo je braniti sebe od drugih, a čojstvo je braniti druge od sebe" Posle svega viđenog najmanje što smo kao građani mogli da vidimo jesu ostavke svih onih sa onog neviđenog blama od prve konferencije o smrti Davida Dragičevića.

Name

Borac

24.04.2018 12:45

Sve bi to bilo uredu da se u mnogobrojnim slučajevima, kako ubistava tako i kriminala i korupcije, niste pokazali kao neefikasni odnosno nesposobni. Jasno je svim građanima da vi morate raditi kako vam je naređeno od vrha kriminalne hobotnice. Vaša najveća greška je što morateda da potpisujete odluke koje je neko drugi negdje donio, a svi ljudi znaju ko i gdje. Sa ovim se procesom odugovlači zbog iznalaženja modusa da se nađe i optuži neko ko sa predmetom nema veze ali smete vladarima vašim i našim, nažalost. Cijeli grad a i ovi sa vrha vlasti znaju ko je krivac ali su međusobno uvezani sa dosadašnjim prikrivanjima mnogih ubistava i kiminalnih afera, da niko nikom nemože ništa. Jasno je da je obraćanje MUP-a bilo lažno ali se predsjednik nije oglasio a svi znaju da on ovu hobotnicu kontroliše.

ODGOVORITE
Name

bate u Hristu

24.04.2018 13:10

Definitivnosu dolijali.Gotovi su.

Name

Re Borac

24.04.2018 14:48

Nije tačno! Ne zna se ko je krivac i ni ti to ne znaš! Ako imaš dokaze predoči ih tužilaštvu ili ako se bojiš, daj ih Davidovom ocu! On će znati šta sa njima! Ako nemaš, nemoj lupati gluposti! Sve nas zanima ISTINA, a ona je jedna i jedina!

Name

Pravda za Davida!

24.04.2018 12:48

Trese se gora,rodice se mis...cini mi se. Mislim da ce na kraju ljaga krivnje biti samo na postupajucem gdinu tuziocu kada donese Rjesenje o obustavi istrage. Daj Boze da pravda pobijedi. Podrzavam borbu za Davida,ali vidim gdje zivim i sta se (ne) radi... Necinjenjem se svasta moze uzrokovati,nazalost.

ODGOVORITE
Name

brate u Hristu

24.04.2018 13:21

Imaj vjere bar kao zrno goruscice i vidjeces kako ce zavrsiti zlotvori nad zlotvorima.PRAVDA ZA DAVIDA im visi kao mac nad glavom.Gotovi su definitivno!

Name

Kapetan

24.04.2018 14:13

Najefikasnije rade u zataskavanju slucajeva i namijestanju nepostojecih ilaznih proces protiv ljudi koji su bili protiv njihove bahatosti i nerada.

Name

Brat,bratu...

24.04.2018 14:40

A tuzilac sa samo tri godine staza,odnosno jos manje na konkretnim slucajevima, jer je bio "specijalni"...hm,hm,radi on svaki dan,ipak je to za njega samo jedan predmet u normi..Nije li tu iskustvo na slicnim slucajevima bitno? Nista licno,ali...ali...daj Boze zericu pravde.

Name

Boki

24.04.2018 13:01

Vidjećemo.

ODGOVORITE
Name

Pontije Pilat

24.04.2018 13:13

Sta je Lepire, nije prijatno gledati ljude koji su ti stali pod prozor? Jesi li vidio tugu Davidovog oca?

ODGOVORITE
Name

Ko vas ne zna skupo bi vas platio

24.04.2018 13:14

Pa, da, vi bi najradije da to ostane u vasim "koricama" u vasim ladicama. E, STA STE (NE) RADILI, (NE) RADILI STE. VISE TAKO NE MOZE. PRAVDA ZA DAVIDA I ZA SVE NAS!

ODGOVORITE
Name

FARSA

24.04.2018 13:45

ČOVEK NEMA PRAVO DA NE VJERUJE U KONTINURANI RAD, ALI TAJ RAD NIJE DOVOLJAN.MASE SU IZGUBILE POVJERENJE U MUP I TUŽILAŠTVO, SUDOVE.CILJ TEME JE ZASTARJEVANJE.SVE MI LIČI NA RAD POLICIJE I PRAVOSUĐA SRBIJE, O OBISTVU JELENE MARIJANOVIĆ I ISRAGA JE UŠLA U TRECU GODINU BEZ IKAKVIH REZULTATA I BIĆE DA SU NOVINARI KRIVI

Name

Hmm

24.04.2018 13:24

Pa sad...kako da vjerujemo kad na prste jedne ruke se mogi izbrojati slucajevi koje je tuzilastvo odradilo profesionalno,i to na nekim jadnicima kojo nisu imali nikoga svog,sve ostalo je neko-neciji.Sami ste krivi sto je tako,sad da vam vjerujemo da radite profesionalno i da ce te raskrinkat i dokazati ubistvo gdje je jedan ministar,direktor policije i onaj glavti inspektor pokusali da sakriju zlocin iz njima poznatih razloga i izblate ubijeno dijete.Hocete k...,sad kupujete vrijeme da bi zrtovali nekog ili slozili neku drugu pricu koja ce se u nekim detaljima sloziti sa prvom.Ko da vam vjeruje !!!

ODGOVORITE
Name

Betoven

24.04.2018 13:28

Pa i Dodik je protestovao protiv tuzilastva. Kakav gmizavac. Na sta je sve spreman da ocuva svoju vlast.

ODGOVORITE
Name

Re

24.04.2018 13:35

U ovoj drzavi treba da se izadje na ulicu da se neko oglasi i krene ozbiljnije da radi na problemu. Ne sumnjam da ce istraga sada uroditi plodom, ali vladajuca kasta je toliko deformisala institucije da u ovoj drzavi vise nista ne radi kako treba. Davidova smrt je pokazala sve probleme nasih institucija, ali je i pokazala da se javnost ipak slusa. Narod se ipak pita, svako treba da izadje na izbore i da glasa prema svojoj savjesti!

ODGOVORITE
Name

hm!

24.04.2018 13:43

Kontraproduktivno je za vas rad sto je grupa gradjana dosla ispred tuzilastva i trazila od vas da radite svoj posao?? A sta bi bilo produktivno, koverte ili kakvu milost da su vam donijeli

ODGOVORITE
Name

xyz

24.04.2018 13:52

Rade i radiće onako kako su to činili u slučaju Milana Vukelića....

ODGOVORITE
Name

Bosan@c

24.04.2018 14:16

"Sve što se radi, a urađeno je puno do sada, usmjereno je upravo u tom pravcu" Dokle smo dogurali da polupismeni podobni tzv. tužioci rade na ovako bitnim predmetima. Toliko bi morali bar znati da nešto može bit "usmjereno u smjeru" a ne u pravcu. Kada bi znali, možda bi nešto i uradili. Dočepali se papci grada i narodnih para, pa su sebi umislili i nešto znaju. Sačuvaj nas Bože ovi stručnjaka i njihovog velikog vodje. Opake na noge pa njive i šume odakle ste i došli i uzurpirali našu B. Luku.

ODGOVORITE
Name

Izgubili kompas odavno

24.04.2018 15:54

Sve si u pravu. Dotakli 2-3 skripte negdje, pa misle da nesto znaju, a ne bi bili tu da nije Miline negativne selekcije. Kod nas na svim pozicijama olos do olosa i to bi jos da odlucuje o necijoj sudbini! DOSTA VAS JE SLJAMOVI, IZRODI RODA LJUDSKOGA! PRAVDA ZA DAVIDA!!!

Name

Boxon

24.04.2018 17:05

Možda na tzv. "bošnjačkom jeziku" tj. srpskom jeziku kojim pričaju "bošnje" smijer i pravac nisu isto, ali u srpskom jeziku kojim pričaju Srbi, smijer je sinonom za pravac i obrnuto. Tako da gospodine bošnjo pssst.

Name

Srbac

24.04.2018 14:39

E moji zemljaci-Želimire i Bajiću, volio bih da vam vjerujemo ali ko vas dobro poznaje (a mi srpčani znamo), vi ste veliki poltroni i ulizice ovog režima. Ništa vam ne vjerujemo- ni kad kažete da je danas utorak mi vam ne vjerujemo, a vi se upitajte zašto je tako??

ODGOVORITE
Name

A a

24.04.2018 16:22

A Tegeltija? Ili kako ga zove sef "Milance".

Name

Ameba

24.04.2018 18:24

Mislis "Harmonikas"?

Name

reSrbac

25.04.2018 06:54

Milanče prošle godine izjavi u duelu na N1 sa sudijom Branko Perićem da nikada u životu nije sreo Milorada Dodika. E Milane Milanče.

Name

re svma

24.04.2018 14:41

Ovaj ili ova ko piše o tužiteljici Slavici Matijaš zna vrlo dobro šta piše jer Slavica Matijaš je učestvovala u mnogim zataškavanjima i neistinama u koruptivnim radnjama. Nije ona jedina ali je svakako dio pravosudnog koruptivnog klana koji radi za račun tajkuna i političara. Većina njenih optužnica je pod velikim upitnikom i uglavnom su naručene optužnice. U samom tužilaštvu i sudu se govori da ako Slavica Matijaš protiv nekog podigne optužnicu da to znači da ga Dodik za nešto opominje. Dodik je preko Slavice Matijaš opomenuo upravu Puteva RS pa kad su shvatili na šta se opomena odnosi onda je Dodik preko iste Slavice Matijaš oborio optužnicu. Slavica Matijaš i podiže i obara svoje optužnice a pritom sve dobro naplati.

ODGOVORITE
Name

M

24.04.2018 15:19

Hvala,za odgovor,za "nepismenu Slavicu Matijašević"Sve gore od grdjeg,U tu se Milorad upetljao,svagdje ga ima,

Name

M

24.04.2018 15:11

Daj objasni "nepismena Slavica Matijašević"

ODGOVORITE
Name

M

24.04.2018 15:23

Hvala na odgovoru za "nepismenu Slavicu"

ODGOVORITE
Name

SupljePraznoSuplje

24.04.2018 15:52

Dakle,nepismena ovdje ima druge konatacije,mili Boze,na sta li ce ovo drustvo liciti, jer smo vec propali...

Name

Realno

24.04.2018 15:26

Ahaaa daaa poznat je rad svih Tuzilaca koliko para toliko robije sto vise para manje robije.Moze se mrtva glava platiti 18000 km provjerite presude sa smrtnim posljedicama pa cete vidjeti dal je istina ili nije a samo zato sto je gazdin sin.Kupio porodicu i tuzilastvo

ODGOVORITE
Name

Jadnici

24.04.2018 15:31

A sta se pravdate nepismenom narodu zivota vam ? Ja vjerujem u vas i znam da radite predano a ko misli suprotno nek razguli

ODGOVORITE
Name

RE Jadnici

24.04.2018 15:57

Hocemo razguliti - ali tebe i takve kao ti, olosu! PRAVDA ZA DAVIDA I SVE NAS!

Name

Re:::

24.04.2018 17:38

Druze,cim se oni javno pravdaju,i tvrde da predano rade, znaj da tu nesto nije u redu.

Name

e, LEPIRE

24.04.2018 15:55

SHVATITE I PRIHVATITE VI STO CUCITE U TOJ ZGRADI DA STE OTKRIVENI I GOTOVI! PRAVDA!!!

ODGOVORITE
Name

Kad

24.04.2018 18:14

Prvo. Dobro da ste se oglasili. Drugo kad ce biti rezultati.

ODGOVORITE