"Тужилаштво је највеће зло ове државе"

"Моје сунце брутално је убијено, а мотив не знам", поручио је данас Давор Драгичевић, отац покојног Бањалучанина Давида Драгичевића (21).

Република Српска 23.04.2018 | 15:55
"Тужилаштво је највеће зло ове државе"
Давор Драгичевић, група ''Правда за Давида'' и неколико стотина грађана окупило се данас испред Окружног јавног тужилаштва Бањалука. Траже расвјетљавање случаја Давида Драгичевића.

Грађани су на лицима држали фотографије Давидовог лица. Раширили су и транспарент упућен тужиоцу Далибору Врећи на којем је писало "Врећо, за ситну лову ситна душа не брине за сутра".

Давидов отац поручио је да је Тужилаштво највеће зло ове државе. Поручио је да не зна шта је мотив, али да све зна шта се догодило.

''Мотива још не знам. Уствари, знате који је мотив овдје. Убијају људе и оду на кафу, јер им се може, ко је дигао глас разума, нико. То су бахатости и сотоне. Мени је тата инспектор или судија, ја могу радити шта хоћу'', рекао је Давор Драгичевић.



Давор Драгичевић је синоћ на ФБ групи ''Правда за Давида'' обајвио нови видео снимак који, како каже, открива да се не подударају временски подаци са изјавама Дарка Илића, начелника Управе за организовани и тешки криминалитет, на пресс-конференцији оџаној 26.03, на којој је изнио детаље о кретању Давида Драгичевића у кобној ноћи 18.03 када је и нестао.

На снимку се виде два младића како сједе на бетонском блоку испред „Боске". На то мјесто долази и Давид који се са њима поздравља и разговара на пар секунди. Након што је наставио даље, пресрећу га друга двојица на самом почетку Господске улице и ту разговарају.





За то вријеме, младићи са којима се поздравио, дижу се и прилазе на десетак корака од Давида и друге двојице, која су га пресрела у Господској улици.

Дарко Илић уопште није навео да постоји овај снимак, а полиција није дала одговор – ко су особе са снимка, шта они знају и зашто их полиција није пронашла?!

На основу овог снимка јасно је да Давид није могао стићи на Лауш до куће, коју је, како га је оптужио МУП РС, опљачкао, а у њу ушао у 2 сата и 52 минута.

''Имам све у својој глави. Шта вриједи, кад нема ниједног папира. Нека ми полако почну давати папире', поручио је Драгичевић.

Испред Тужилаштва накратко се појавио и предсједник Републике Српске Милорад Додик. Стао је иза окупљених грађана. Отишао је након обраћања Давора Драгичевића.


 
Након Додиковог одласка пред Давора Драгичевића стала је новинарка АТВ-а Милијана Кос, чији је син недавно повријеђен у Клубу који је подржао Давора Драгичевић. Давор је недавно путем ФБ профила поручио инспектору рада да не може затворити Лифе пуб јер је онда саучесник у цијелом случају.

Драгичевић је поручио да активно учествује у истрази која се сада води, али да о детаљима не може говорити. Поручио је једино да је Давид у води био пар сати до дан.



Отац покојног Давида истакао је да су даљи кораци да се убице и сви саучесници доведу пред лице правде.

Током протеста испред Тужиаштва Давор Драгичевић је изразио је и незадовољство поступцима градоначелника Бањалуке Игора Радојичића,

"Овдје нас све убијају, а градоначелник поставља кишобране", истакао је Давор Драгичевић. 

(БН)

Коментари / 105

Оставите коментар
Name

Милан

23.04.2018 13:58

А зар је ово дрзава,Даворе брате......ово је зло над злима...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Момир

23.04.2018 14:05

Све ће додик продати и државу и народ и бит ће највећи заговорник БиХ само да остане на слободи.Он и његови мафијаши из полиције,судства....гурају овако док иде,послије издаја,продаја и млављење измеђусебе.

Name

РОМАНИЈА

23.04.2018 14:43

Види му само ове ретардиране фаце, ко он се забрино за овај проблем, е мој народе док је оваквих као он никад истине и напријед вјеруј те ми овакви их штите па само се сјетите убиства у добоју високог функционера и све ће вам бити јасно а видим данас да и бјели вукови траже да расвјетле убиство Срђана Кнежевића после 20 година али док је оваквих на власти никад...

Name

Ре

23.04.2018 14:48

Додик данас дјелује веома изгубљено,несто га "бочи"

Name

Е ПОЛИТИКО Ј.... Т.

23.04.2018 15:13

ЈА СЕ ПИТАМ КОЈЕ ДРЗАВЕ НЕПОСТОЈЕЦЕ, ИЛИ ДРЗАВЕ БИХ,МЛАДИЦ ЈЕ УБИЈЕН МОНСТРУОЗНО, А ПОЛИТИЦАРИ У РС НА ЦЕЛУ СА ДОДИКОМ КОРИСТЕ СВАКИ ТРЕНУТАК ЗА СВОЈУ ПРОМИДЗБУ.ДОДИК ПОДРЗАВА ПОЛИЦИЈУ И МИНИСТРА КОЈИ СУ КОРУМПИРАНИ ДА НЕ МОЗЕ ВИСЕ А ОНДА СЕ ПОЈАВЉУЈЕ НА СКУПУ КАО ДА НИСТА НИЈЕ БИЛО,СВЕ БИ ПРОДО ДА ОСТАНЕ НА ВЛАСТИ

Name

@романија

23.04.2018 15:17

Мислис, ВИДИ МИЛА ВИДИ МУ КАПУТА.

Name

Родјак

23.04.2018 16:49

Драги моји Драгицевици овај Милирад вас вуце за нос,он све зна,као сто зна И све у РС-у ста се ради!Једина Вам је среца роде сто је изборна година па не мозе да све вас полицијом отјера а свјестан је да се народ буди.Цовјек без вјере И морала Вам не треба Са Вама,он ствара И контослисе зло.

Name

Градиска РС

23.04.2018 17:20

Да ли знате да је у Градисци било слуцајева да пијан возац направи судар са последицама за друга лица.Полиција га одводи у Хитну помоц и полицајац који га води даје крв умјесто њега.А за паре наравно.И немојте ми реци да то полиција први пут цује.

Name

Ре: Родјак

23.04.2018 18:57

Драгицевици, овај у позадини је и створио овакво стање. Подрзава полицију. Јасно и гласно нам је свима рекао. А сада је као са Вама-у Васем болу. Зато, наставите даље, али без овога ПОЗАДИНЦА.

Name

Чолић

23.04.2018 20:16

Активности које је режим предузео у случају убиства Давида Драгичевића: 1. криминализовање жртве 2. лажирање резултата обдукције 3. наређивање високим полицијским службеницима да обмане јавност 4. притисак на Окружно јавно тужилаштво 5. игнорисање протеста родитеља и јавности од стране режимских телевизија РТРС и АТВ 6. Искључивање електричне енергије дијелу Бањалуке током гостовања Давора Драгичевића на БН телевизији 7. Конструисање тезе о рушењу Републике Српске на протестима Правда за Давида и финансирању од стране страних обавјештајних служби 8. Покушај Милорада Додика да "смири" Давора Драгичевића лажним обећањима 9. Заустављање аутобуса са грађанима који су кренули на протест Правда за Давида из других градова РС и БиХ 10. Искључивање базних станица "пријатељске" компаније МТЕЛ током протеста Правда за Давида 11. Прећуткивање протеста Правда за Давида на режимској РТРС 12. Минимизирање броја грађана на протесту Правда за Давида ДА ЛИ НЕКОМЕ ЈОШ НИЈЕ ЈАСНО ДА, ИАКО НЕ СТОЈИ ИЗА УБИСТВА МЛАДОГ ДАВИДА, МИЛОРАД ДОДИК СТОЈИ ИЗА РЕЖИМА КОЈИ ЈЕ СТВОРИО СИСТЕМ У КОЈЕМ ЖИВИМО И У КОЈЕМ НАМ УБИЈАЈУ ДЈЕЦУ, ДОК МИНИСТАР МУПа ЗАТАШКАВА ЗЛОЧИН???

Name

Предраг Ћеранић

23.04.2018 21:13

Предсједниче, па откуд ви медју страним плаћеницима, који по инструкција неких обавјештајних служби и дијела МУП БиХ а уз подршку СзП, раде на дестабилизације РС и вашем склањању с власти прије октобарских избора. Мичите се одалте!!!

Name

Зна ли се?

23.04.2018 22:38

Кад це вец једном та сједница Народне скупштине?

Name

Ре Чолић

24.04.2018 04:08

Ево само једно питање: Одакле су ти аутобуси који су заустављени? Сви причају и пишу о томе, а нико неће да каже одакле су аутобуси и ко су ти људи којима је спријечен улаз у БЛ? Остало не бих коментарисао што си написао. Мислим да си се мало занио својом истрагом. А Давор је јуче бранио и подилазио Додику на скупу испред Туђилаштва. То не помињеш.

Name

Стана

25.04.2018 08:40

Јадна ли је држава у којој не можеш вјеровати ни докторима, чак што више, мораш их се бојати

Name

резиме

26.04.2018 08:08

Додик стоји на целу криминалаца и корисних идиота РС-а.

Name

Цоа

23.04.2018 14:00

атв!? Па шта сад ви тражите.... Сад кад ово објављују медији по Европи.... И ви се сјетили да додјете..... Јадна ли је таква медијска кућа којом диригују тајкуни

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јулио

23.04.2018 21:51

Цоа, знам да се веома биједно осјећају новинари који раде на тој тв кући коју спомињеш, као новинари који раде у Јавној кући. Нема већег понижења него кад те неко силује у мозак и притоме ти уринира по професији. Правда за новинаре Јавне куће и Јавне куће 2!!!

Name

Стана Момир

25.04.2018 08:42

Ма, велики Србенда ће почети и клањати са Бакиром.

Name

Ја нисам

23.04.2018 14:02

Ја нисам за Милу и његову секту. Али ако су у суботу били Бореновић и неки опозицинари нека је и он данас. Нека прође један дан без политике

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја нисам Ре

23.04.2018 14:11

Давор Драгицевиц је позвао све цак и Додика да додју у суботу као оцеви а не као политицари...према томе коментар ти није на мјесту

Name

Никола

23.04.2018 14:13

Мило управља свим и свачим па и нашим животима 13 година без прекида и он нема право да трази правду на улици,а Бореновић има,јер он није одговоран за овакво стање као Додик који влада у континуитету 13 година!?

Name

Никола

23.04.2018 14:13

Мило управља свим и свачим па и нашим животима 13 година без прекида и он нема право да трази правду на улици,а Бореновић има,јер он није одговоран за овакво стање као Додик који влада у континуитету 13 година!?

Name

XY (неко из Додиковог кабинета)

23.04.2018 14:31

Додик и камарила су у суботу били на свадби код Тегелтијине кцерке и ниси имали времена за овакве "глупости"!? Истина,упуцени казу да је главоња висе пута звао да види колико их има па када је цуо колико их је,позвао је Павица да праве контрамитинг,чак и данас је са њим о томе причао,а онда одмах по разговору дошао пред окупљене људе!? Цовјек је обицни преварант и зло за српски барод и прије него га посаљемо на сметљиште историје,помолимо се Богу да преживимо до јесени!

Name

ккк

23.04.2018 14:56

Најопаснији људи су ових који раде у кабинету и цинкају, има доста таквих у свим институцијама и таквих се сто прије треба ријесити.Они це и Алији цинкати. ..Позивам Предсједника да реагује и да нареди рјесавање овог слуцаја а ако садасњи Министар то није у стању да га под хитно смијени

Name

Ре Ккк

23.04.2018 15:16

Твој коментар треба да се надје у удзбеницима као доказ у каквој трулој дрзави зивимо. 'Председник да нареди да се надју убице'! Ста то знаци, да нико ниста не треба да ради док председник не казе? Да ли то знаци да је ово приватна дрзава једног цовјека?

Name

Ре ре ккк

23.04.2018 15:59

Овај је типичан примјер полтрона који не зна како функционишу институције а није га ни брига јер је негдје ухљебљен. И главна брига му је када из кабинета предсједника процури истина

Name

за Ккк

23.04.2018 21:05

Јебо те предсједник. Шта он има наредјивати полицији? Ако полиција не зна шта треба да ради (не спорим да у истој има пуно дебила), који ће нам клинац онда? Да наплаћује казне по путевима?? Треба ли им предсједник рећи и кад требају ићи да пишају или то знају сами?

Name

Милош

23.04.2018 14:03

Види га,као црквени миш! Типично за њега! Има она народна пословица " у злу се не понизи и у добру не понеси" а код њега је сасвим супротно " у злу се понизи а добру се подригује и руга"!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош

23.04.2018 14:03

Види га,као црквени миш! Типично за њега! Има она народна пословица " у злу се не понизи и у добру не понеси" а код њега је сасвим супротно " у злу се понизи а добру се подригује и руга"!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Субота

23.04.2018 16:41

Додику је у суботу била вазнија свадба, а и не смије медју огорцени народ. Лукац га је лагао да је на скупу 3.000 људи.

Name

Ре

23.04.2018 22:17

Шљам.

Name

Г

23.04.2018 14:03

Стаце ова маскота додик овде купи јефтине политицке поене на тудјој смрти о трагрдији а стити кримаиналце срам да га буде

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хм

23.04.2018 16:41

Долази да види ста се зна

Name

Неписмена Славица Матијаш

23.04.2018 14:06

Како неће бити зло кад у њему ради неписмена Славица Матијаш која за новац ради све и свашта. Неписмена Славица Матијаш није једини тужилац који је неписмен него их је много и сви они раде за криминалу хоботницу Милорада Додика јер за Милорада Додика може радити само неко ко је неписмен и нема елементарно знање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дошао и дрипац

23.04.2018 14:20

Види види,досао и Милорад дрипац да подржи своје тужиоце. Да охрабри корупционаску камарилу дајући им до знања да стоји иза њихових злодјела. Ова је фукака какву мајка није родила. Чуј он дошао пред тужилаштво,пред оно исто које је њега и Новака Кондића ослободило за паре прије 12 година, требао је повести и своје ослободиоце Милана Тегелтију и Спасана Келемана. Какав је ово луђак јадна му мајка његова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

23.04.2018 14:50

Дошао да подржи неписмену Славицу Матијаш да се не би уплашила масе.....да јој да до знања како стоји иза ње......и не само иза ње него иза цијеле своје правосудне мафије.......само је још требао запјевати НЕ МОЖЕ НАМ НИКО НИШТА! Ово Додиково појављивање је имало за циљ да подржи копупиране тужиоце и да нема потребе да се плаше јер он је ту!

Name

Тузибаба

23.04.2018 14:54

Конацно се досло до сустине. У тузиластву има висе корипције него игдје. Нека се сада јаве ракици и остали горани ако имају имало образа

Name

Монтиране оптужнице

23.04.2018 15:22

Само да се неко позабави оптужницама овог тужилаштву установио би мого наручених,односно монтираних,оптужница које се воде без икаквог покрића. Такве монтиране оптужнице воде Додикови послушници који се зову тужиоци. Мора ће се одрадити ревизија оптужница и пресуда.

Name

ЦАР

23.04.2018 14:29

ОВО ЈЕ ВЕЛИКИ ПОРАЗ ДОДИКА ОН САДА КОПА И НОГАМА И РУКАМА ДА СПРИЈЕЦИ ОВА ОКУПЉАЊА ЈЕР ОВО ЦЕ МНОГО УТИЦАТИ НА ИЗБОРНИ РЕЗУЛТАТ СНДа А ТО ЗНАЦИ РОБИЈА И ОДУЗМЕЊЕ ИМОВИНЕ.ВЕЛИКА ПОДРСКА ПОРОДИЦИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

"!!!!!!!!!!!!"

23.04.2018 18:09

Прпа "Баја!" Јели то савјест прорадила. Кад ниси досад долазио ниси ни сад морао.

Name

Тузилац

23.04.2018 21:22

Тузибабо јављам се у цему је проблем.

Name

никсон

23.04.2018 14:30

Каква нам поруку шаље долазак Водје на данашњи скуп испред Тужилаштва? Да не вјерује у рад истог је смијешно помислити јер да исто ради свој посао било ко из његове клике би био бар формално оптужен за лоповлуке невидјених размјера у посљедњих 12 година. Његово присуство има другу скривенију поруку а то је, ту сам али пазите шта радите. Зна се докле можете ићи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Возд

23.04.2018 14:36

Није узео терапију. Не зна ни он сто је досао... бице да га је страх од народа! ПРАВДА ЗА ДАВИДА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милко

23.04.2018 15:19

Досао цовјек да подрзи градјане у борби против корумпираног тузиластва.

Name

Поглед

23.04.2018 14:37

..језив до Бола, поглед звјери...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мире

23.04.2018 14:40

Пподршка БН порталу, невјероватно је колико сте напредовали у професионалном смислу и то у задњих годину дана. Када би бар један портал у ФБиХ кренуо вашим стопама, овдје би све почело добијати смисао. Овамо се свремена на вријеме појави неки портал којинкрене добро али убрзо купе. Поздрав из Тз

ОДГОВОРИТЕ
Name

Витез Истине

23.04.2018 14:47

Ево задатак за све...Пронадјите уљеза на слици!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

23.04.2018 14:48

Није спорно његово присуство, вец мотиви. Дакле који је разлог. Правда сигурно није, јер он да зели правда би се у Давидовом слуцају задовољила у року од 5 минута. Мени ово лици на параноицни покусај да се диастанцира од врха полиције која је дубоко инволвирана у убиство Давида. Мотив није искрен. Мотив је благонаклоност јавности јер иду избори, а Давор му гадно мути рацуницу. Не мозе му ниста, па се придрузио да би сутра пред изборе могао да казе како је уцествовао активно у спроводјењу правде. А мозда заиста он у свему овоме није лук јео нити лук мирисао, а некако мора да пегла ситуацију. Али јбга...тако ти је то кад 20 година на највазније функције постављас кадар са сумњивим квалификацијама и запосљавас преко везе. Карма је цудо! Све се враца, све се плаца...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лон Wолф

23.04.2018 17:42

Више него очигледно да врх МУП РС зна апсолутно све о овом случају. Само, проблем постаје сваким даном све већи и већи... Како се извући из свега са што мање штете. Не бих се изненадио да неком од оних са првог саопштења за јавност "проради савјест", па "дигне руку на себе"...

Name

змај од шипова

23.04.2018 14:49

Ууу Рудоња

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боро2

23.04.2018 14:54

Чудно да уз манијака додика није био и онај судија из Требиња што му је син убица, а он и даље суди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мапко

23.04.2018 14:58

Је ли и њега Сорош тамо послао да руши институције Републике Српске?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубе

23.04.2018 15:01

Видио господин да од терориста, неког покрета како они то називају нема ништа, да од дестабилизације ПОЛИЦИЈЕ РС такође нема ништа. Препао се да му се фотеља не уздрма па је мало изашао на свјеж ваздух са обичним смртницима!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

23.04.2018 15:28

Па зар Додик нема нимало достојанства.Користи нецију трагедију за своју промоцију,а јуце је стајао иза поступака Полиције Засто није досао у суботу на Трг,није смијо доци јер би био извиздан и сад је био пред Тузилаством пар минута ради лицне пеомоције и побјегао да га неко неби извиздао.Ко год мозе нека иде из ове дрзаве и овог ентитета јер овдје никад неце зазивјети правна Дрзава и никад неце бити било каквог просперитета јер ово колико смо дузни врацаце многа поколења иза нас у то захваљујуци бас овом цивијеку и његовој свити,али надам се ако их нестигне овај суд,надам се да це их стици бозија казна и да це и они осјетити бил;а најгоре сто заборављају да су и они родитељи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Wодолија

23.04.2018 15:28

Против кога демонстира Додик ? Опет хоце да направи налод будалом, као онда када је Додик тузио сам себе.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сале

23.04.2018 15:58

Породици најискреније саучешће, саосјећам са истима, хтио би додати да тужилаштво није толики проблем, колико је проблем у судству, доказане криминалце судови ослобадјају, наравно да се онда криминалци бахате, стопут сам писао па ћу опет, овој земљи треба увести институт одговорности, овога нема од 1992 године, док тога не буде нема нама напријед, наравно то подразумијева у овом случају оставке врха мупа рс, немислим да исти имају директне одговорности, али својим поступцима су индиректно одговорни, а самим тиме су показали своје пословно незнање, е док је таквих нема напријед.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мацак

23.04.2018 16:04

Све док се несмијени комплет али бас комплет судство и тузиластво које је мало је реци корумпирано и које је под утицајем и контролом странаца напретка нема.Они су главни кривци јер дзаба је полицији хапсити када они узму лову и пусте све криминалце, или их осуде пар мјесеци условно за најтезе злоцине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Поуздан

23.04.2018 16:19

Цему паљба само по полицији. Ако су три цовјека дали изјаве какве нису требали, није цијели МУП крив. Даворе, имас Додик, а с њим си и данас пре скупа био сто не предузме мјере. Састајед се с њим треци пут, а нас зовес да те подрзавамо. Он ти је највеца подрска, настави тако с њим да сједас и остацес са 20 људи онда на Тргу, вјеруј ми.

Name

Ух мачак

23.04.2018 18:25

Ал лапрдаш!

Name

Мица Маца

23.04.2018 19:33

Не лапрда,граматику фула,али погадја сустину прице. Теско нама..све неструцни,неуки,и неспособни кадрови воде поступке ко дјецију игру,па ајмо из поцетка. Незнање влада.

Name

Али зато

23.04.2018 21:16

Судије и тужиоци имају плате да ти памет стане. Треба њим дати по 410 КМ мјесечно и увести радну суботу па да их онда видим..

Name

Хелена

23.04.2018 16:09

Па сад кад је ПРАВДА ЗА ДАВИДА позвала милета тј није га отјерала, а то му је већ ЧЕТВРТИ ( 4 ) ПУТ да се метиља или преговара са родитељима .мсм да ми грађани и нисмо више потребни..... Предсједник и адвокатски тим ће то најбоље ;)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Терс

23.04.2018 17:20

Не ваља кад додје прозивате кад не додје..е јада и народа

Name

јЕДИНИ

23.04.2018 19:41

Па зар до сада нисте схватили да је он једини који мозе ријесити проблем.Тако је себе дефинисао. Страјкаци страјкују, он додје па ријеси..., зељезницари страјкују, он додје па ријеси... Он је и сада досао да ово ријеси. Мислим да онај који је закухао и треба ријесити проблем...

Name

Безоцно

23.04.2018 17:13

Испаде до данас Давор све зна а сада не зна ниста??? Ко је луд? Е мој јадни народе свак ли вас мозе зезати..цовјек реце открице све ,а оно нема ста,млацење празне сламе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одговор

23.04.2018 17:50

Бозе!

Name

И тако

23.04.2018 18:27

Већ данима, као празна плоча...Зна, не зна, има све, нема ништа, најгори МУП, па сад није, сад је супер, сад најгоре тужилаштво, сутра Чистоћа...а доћи ће и до Мтел-а!

Name

И тако

23.04.2018 19:28

Ти си табула раза. Када не пратиш а не знаш ни размишљати. Давор Драгичевић је оптужио тројицу најодговорнијих људи у МУПу што и јесте истина. Али је напоменуо да му честити људи у МУПу дају информације. Те информације могу бити добронамјере али и погрешне.

Name

Ре ре ре

23.04.2018 19:36

А ви сте дали јаке закљуцке,ух,ух. Процитајте ви све по три пута,слабо контате...Правда за Давида!

Name

сад

23.04.2018 17:41

це одлуцивати и који локал смије а који не смије радити?! Драгицевиц! Мислим да назалост вец губи контакт са реалносцу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ало Ало

23.04.2018 19:37

Лупас бас безвезе.

Name

Шта је, Милограде?

23.04.2018 17:49

Је ли ти то стала кост у грлу? А?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одговор

23.04.2018 17:53

Све унистава па досао данас да испрља онако велицанствен скуп младих градана -првествено сто су срцем подрзали Давидове родитеље

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лав

23.04.2018 17:58

Ви сте заиста наиван народ. Додиково је све у овом граду: тузиластво, муп, скупстина, електропривреда, АТВ, РТРС, банке, зграде, ресторани, нафта, рудници, дрога ,ма све, а сви остали су само његови робови и подгузне муве. Он да је хтио једним потезом је могао ријесити ово убиство, али не смије јер има превише ораха у џеповима. Сви су они криминално повезани . Појавио се због избора, и да покаже како се " суосјећа" са родитељима, а премазан је свим могуцим фарбама. Он стоји иза свега и зна шта се догодило. Он одредјује хоћете ли зивјети или не!☻

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мица Маца

23.04.2018 19:39

Просвијетлио си нас бас. Па како народ то не зна? То си ти,Додице,зар не,зезас нас?

Name

Мими

23.04.2018 20:55

Мозда је некад могао ријесити,али висе не.Уцијењен је због свога криминала,сад му Лукац удара цвоке

Name

Борац рс

23.04.2018 18:12

КАЗЕ ДОДИК ДА ЈЕ ТУЗИЛАСТВО НАЈ ВЕЦЕ ЗЛО ,ТО ЈЕ У ПРАВУ ДА ЈЕ ТУЗИЛАСТВО КАКО БИ ТРЕЛО БИТИ ОН БИ ДАВНО БИО У ЗАТВОРУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сале

23.04.2018 18:38

Зао ми је али морам реци ово је само бијо обрацун хулигана тј, улицара и то се десавало и пре а десице се опет зато децу даље са улице и ове демострације цему слузе ницему ту висе помоци нема залосно један млад зивот се угасијо зато родитељи поведите реда за васу децу на време

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нн

23.04.2018 21:30

Сале свака цаст да цујем једну паметну репују у суботу јел то било фино од једног оца кои је изгубио сина.

Name

ИКО

23.04.2018 19:07

Мислим да је Додик овима запусио уста свима из опозиције и овима стто га прозивају, цовјек је досао као градјанин, цуо сто је цуо и отисао.свака цаст..а керови нек лају.нисам бот и нисам цлан снсд

ОДГОВОРИТЕ
Name

ботина на куб

23.04.2018 19:22

Миле се показао као одговоран политицар и градјанин РС/а, браво

ОДГОВОРИТЕ
Name

"@@@@##@@@@###@@@"

23.04.2018 20:07

Одговорнији би био да купи прње и његова секта доста је зла донио овом народу више него Турци за 500 година. Фуј гади ми се стока без репа!!!!!!!!!!

Name

правда

23.04.2018 20:10

На wикипедиа ни вецерас ниста о 10000 људи на тргу, стали на 20. априлу и не мицу?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрот

23.04.2018 21:01

Људи погледајте и ви снимак момка који иде према обијеној куци, по мени сепа на десну ногу уруци телефон. Кад се враца иде брзе и изразеније сепа, и није на лицу марама вец одсјајод телефона. Обратите пазњу на задње три секунде снимка кад се види свјетло тел у деснпј руци, а прије тога на лицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дервента

23.04.2018 21:37

Тузиластво је само један крак СНСД-ове мафијаске хоботнице!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маки

23.04.2018 21:47

Не заботавите Вукелица , хероја овога града.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дервента

23.04.2018 22:01

Милокраде,у суботу су ови људи направили велицанствен митинг на тргу Крајине а ти си их преко своји резимских медија називао терористима који су досли из Федерације хттп://www.атвбл.цом/портал-ало-тајне-слузбе-спремају-хаос-у-бањалуци/ а вец данас си са њима да их подрзис испред тузиластва,како то? Одлуци се јесу ли терористи или нису! Милокраде,ти једно мислис,друго говорис,треце сањас,цетврто радис....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

24.04.2018 06:19

Одговори већ једном за оне аутобусе које си помињао? Одакле је оних 5 аутобуса?

Name

Дервента

24.04.2018 10:26

Ре 24.04.2018 08:19 Питај људе у групи Правда за Давида! Постави то питање тамо када те вец интересује!

Name

Ре

24.04.2018 11:40

Па што ми ти неодговориш, ти си писао о томе по овом порталу. Ја немам нити ћу имати тај ФБ. Изгледа да ти само шириш дезинформације, збуњујеш људе и правиш додатни хаос. Нека ти је на част, служиш се манипулацијама.

Name

Радован ИИИ

23.04.2018 22:22

Велика је грешка што су допустили Мили да присуствује скупу, требали су га достојанствено отјерати. Бојим се да ће отац завршити као онај жељезничар којег више нико ни не спомиње.☹

ОДГОВОРИТЕ
Name

Руменка

24.04.2018 06:32

Правда за Давида!

Name

бл

23.04.2018 22:36

Нек си додо доасао не се ови бтови вукотини нервирају. да је вукота досао они би њега нахвалили заједно са брасном. ботови да вас питам да је сдс на власти били бн тв ово објављивала о драгицевицу ајте сад ботине да вас цујем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

26.04.2018 08:05

Да ли ти треба помоц?

Name

Директ

23.04.2018 23:19

И зло и наопако, не зна ста висе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

❤❤❤

23.04.2018 23:40

АТВ треба укинути! Правда за Давида!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правде без

23.04.2018 23:50

Највеће зло ове државе је бн тв која те је навукла као магарца. Боље ти је иди куци и пусти сина да се смири. Правду цес добити али образ никад нецес моци вратити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

26.04.2018 08:05

Хвали ти бијела косуља са подвезима!

Name

М

24.04.2018 03:26

Милорад је баш откачен лик,и не зна куд удара,тотално изгубљен човјек,те он диже из кревета оног доктора из БГ,те изјављује саучешће,те иде на сахрану,сад на митинг. Као нека сеоска баба,свагдје гура нос,од жељезница до убистава,сахрана,протеста,обдукција,дај човјече охлади мало,знаш ли шта ти је у опису радног мјеста.Баш си откачен. Не знам ко су ти савјетници,понашаш се као сеоска баба.Још почни ходати по кућама и кувај ручак са домаћица.Милораде,то није твој дио посла,то није ни од министара посао,ваљда знаш ко коме подноси извјештај о раду човече,ко ће те озбиљно схватити кад си као Вегета у све се мјешаш

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дервента

24.04.2018 07:09

Одлицан коментар!!!

Name

М

26.04.2018 02:27

Милорад ми је најсличнији овдје,оним не позваним гостима,на свадбама и славама,а такође личи на оне који гледају у дневним новинама гдје је која сахрана да оду тамо. Збиља је човјек пуко. Али разумљиво,као што рекох раније,Шта ће он,помогао би али не смије,није он тај који одлучује и управља са нечим,он извршава наређења.Предлажем да се он остави на миру,личи ми на особу са посебним потребама.

Name

Боw Wоw

24.04.2018 06:21

Пропала дрзава.Пропало правосудје.Пропала економија.Пропале насе наде за боље сутра.Пропадамо и ми као народи без обзира на нацију у Би Х. Изгледа да смо немоцни.Назалост.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пик

26.04.2018 12:09

Шта је са правосудјем?

Name

Зоран

24.04.2018 12:40

Види само њега како се само прикрада ко некакав лопина,како би он вас расцеро том истом полицијом само Рудоња несмије иду избори па му то неби било паметно,багра је то какву свијет досад није видио а и теско да це икада и видјети,ПРАВДА ЗА ДАВИДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

М

24.04.2018 13:10

Ма Милорад је пуко тотално,постао је права шега и да није жалосно,било би смјешно. Изгубљен је он.