Најважнији тест за Александра Пешића - стиже Хофенхајм!

Изасланици немачког клуба гледаће најбољег стрелца Суперлиге против Чукаричког.

Фудбал 25.04.2018 | 12:15
Најважнији тест за Александра Пешића - стиже Хофенхајм!
Играо је у Француској и Италији, а Александар Пешић могао би од јуна (или августа) да осети чари фудбала у још једној лиги петице! Најбољи стрелац Црвене звезде и Суперлиге у среду, током дуела са Чукаричким, полагаће озбиљан тест, пошто ће изасланици немачког Хофенхајама бити у ложи Маракане и пратити сваки потез рођеног Нишлије, сазнаје МОЗЗАРТ Спорт.

Људи из бундеслигаша већ дуго прате популарног Шиљу  иускоро би требало да донесу одлуку да ли је он тај нападач који може да им донесе берићет у наредној сезони. На Маракни би волели да Александар Пешић предводи напад Црвене звезде током европских квалификација, али реч је о играчу, који уз Немању Радоњића, има највећу тржишну вредност у редовима лидера Суперлиге.

Зимус је Башакшехир био спреман да издвоји између четири и пет милиона евра како би довео Пешића, али су у Црвеној звезди проценили да им је Шиља потребан за наставак такмичења. Посебно, јер је мирисало на продају Боаћија.

Испоставило се да је то био одличан потез. Спретни нападач је пребродио кризу изазвану промашајем у Москви и током марта и априла носио игру Црвене звезде. Пешић је једна од најбољих летошњих аквизиција клуба са Маракане. У њега је уложено 750.000 евра, а сада је процена да би црвено-бели могли да инкасирају пет милиона евра. Ове сезоне постигао је 28 голова и уписао 25 асистенција.

„Неће бити продаје до краја квалификација“, поручио је недавно Звездан Терзић.

Ипак, тај став могла би да промени озбиљна и конкретна понуда Хофенхајма.

Хофенхајм се бори за Лигу шампиона, тренутно је петопласиран са два бода мање од Борусије из Дортмунда. Тренутно су на позицији нападач у том клубу неприкосновени Габри и Утх....

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар