Najvažniji test za Aleksandra Pešića - stiže Hofenhajm!

Izaslanici nemačkog kluba gledaće najboljeg strelca Superlige protiv Čukaričkog.

Fudbal 25.04.2018 | 12:15
Najvažniji test za Aleksandra Pešića - stiže Hofenhajm!
Igrao je u Francuskoj i Italiji, a Aleksandar Pešić mogao bi od juna (ili avgusta) da oseti čari fudbala u još jednoj ligi petice! Najbolji strelac Crvene zvezde i Superlige u sredu, tokom duela sa Čukaričkim, polagaće ozbiljan test, pošto će izaslanici nemačkog Hofenhajama biti u loži Marakane i pratiti svaki potez rođenog Nišlije, saznaje MOZZART Sport.

Ljudi iz bundesligaša već dugo prate popularnog Šilju  iuskoro bi trebalo da donesu odluku da li je on taj napadač koji može da im donese berićet u narednoj sezoni. Na Marakni bi voleli da Aleksandar Pešić predvodi napad Crvene zvezde tokom evropskih kvalifikacija, ali reč je o igraču, koji uz Nemanju Radonjića, ima najveću tržišnu vrednost u redovima lidera Superlige.

Zimus je Bašakšehir bio spreman da izdvoji između četiri i pet miliona evra kako bi doveo Pešića, ali su u Crvenoj zvezdi procenili da im je Šilja potreban za nastavak takmičenja. Posebno, jer je mirisalo na prodaju Boaćija.

Ispostavilo se da je to bio odličan potez. Spretni napadač je prebrodio krizu izazvanu promašajem u Moskvi i tokom marta i aprila nosio igru Crvene zvezde. Pešić je jedna od najboljih letošnjih akvizicija kluba sa Marakane. U njega je uloženo 750.000 evra, a sada je procena da bi crveno-beli mogli da inkasiraju pet miliona evra. Ove sezone postigao je 28 golova i upisao 25 asistencija.

„Neće biti prodaje do kraja kvalifikacija“, poručio je nedavno Zvezdan Terzić.

Ipak, taj stav mogla bi da promeni ozbiljna i konkretna ponuda Hofenhajma.

Hofenhajm se bori za Ligu šampiona, trenutno je petoplasiran sa dva boda manje od Borusije iz Dortmunda. Trenutno su na poziciji napadač u tom klubu neprikosnoveni Gabri i Uth....

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar