Открила сочне детаље о Трампу

Ивана Трамп, бивша супруга америчког предсједника Доналда, која је у Загребу промовисала своју књигу “Васпитање Трампових”, бивсег животног сапутника и оца њене дјеце описује као “бриљантног” и “веома драгог”, дјецом се поноси, а за себе каже да би “дефинитивно” била добра Прва дама.

Свијет 21.04.2018 | 14:03
Открила сочне детаље о Трампу
Трампова је, иначе, до Загреба дошла преко Београда, директним летом Ер Србије, а према ранијим најавама данас ће у Хрватској бити једна од судија на такмичењу за “Мис Универзум”.

Поносна је на своју дјецу – Иванку, која је, иначе, веома важна фигура и у стопу прати оца, Ерика и Доналда, млађег.
– Сви су образовани, одговорни, добрих манира, раде, зарађују, не траже од маме и тате новац и најважније – заиста знају вриједност новца – рекла је.

Говорићи о Доналду Трампу, Ивана каже да је “врло драг”, али да у послу тога нема.

– Ја сам врло љубазна и њежна, али ако управљате казинима, што претежно раде мушкарци, мораш бити јак и мора да ти је стало. Доналд је такав и жели да направи оно што је најбоље за Америку. То је сигурно – рекла је она за ХРТ.

Упитана да ли ју је нека његова политичка одлука шокирала казала је: “Не баш. Подржава начин на који жели да ријеши проблем здравствене заштите, подржава његову мигрантску политику.

– Ја сам имигрант и имигранти су потребни Америци и у цијелом свијету. Морамо заштитити наше границе, оне нису отворене. Морамо се побринути да мигранити дођу легално, да плаћају порез и говоре барем мало енглески како би се интегрисали у друштво. Не слажем се да 18-годишња Мексиканка која пређе и роди у Америци дијете, аутоматски постаје америчка држављанка – рекла је Ивана Трамп.

Дефинитивно би, каже, била добра Прва дама јер зна да прочита уговор, зна да преговара, зна да одржи говор пред новинарима…

Трампова је за Вечерњи лист рекла да, када би једном ријечју морала да опише бившег супруга, била би то “бриљантан”, а његов једини порок је, истиче, “џанк фуд”.

Са Доналдом, старијим, се, каже, чује једном мјесечно.

Она је подсјетила да је рођена у Чешкој у комунизму и не вјерује превише политичарима.

– Питали су ме да будем амерички амбасадор у Чешкој и одбила сам, јер волим своју слободу, волим да идем гдје пожелим и када пожелим – искрена је Ивана.

Упитана шта је порука њене књиге, Ивана Трамп каже да је дана најважније да родитељ научи дијете неким вриједностима.

– Своју сам дјецу учила да не варају, не краду и не лажу, да не конзумирају алкохол, дроге, да не пуше. Одлучила сам да напише књигу јер су моја дјеца испала фантастична. Сами зарађују новац, знају његову вриједност. Када су били мањи ја бих у Европу летјела првом класом, а они економском, што и данас некад раде – испричала је.

Испричала је и колико је Доналд Трамп био ангажован у васпитању дјеце.

– Он је брижан, али није их водио у парк, у шетњу, увијек је био на телефону. Дао ми је слободу да одлучим у које школе ће да иду и којим активностима ће се бавити – рекла је.

Тврди да дјецу и каријеру није лако ускладити.

Догађало се, каже, да је некада хеликоптером летјела у Атлантик сити, гдје је водила три казина и хотел, вратила би се потом кући да стави дјецу у кревет, а онда се спремила и отишла на неки догађај.

– Понекад је било хаотично, али не осећам се кривом. Што бих иначе радила, ишла у шопинг? Морате добро испланирати дан, али кад су у школи или на активностима имате времена за посао – испричала је Ивана Трамп.

(Тањуг)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Даидза

21.04.2018 12:32

Јос једна од спонзоруса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јаста

21.04.2018 13:29

Него спонзоруса.

Name

Игор

21.04.2018 15:01

Јадна Моника Левински јадна не наплати ниста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Демократи

21.04.2018 16:06

Су лопови како су Левински преварили цињеница. А мозете замислити ста су у Свијету радили . ЗЛО ВЕЛИКО !!!

Name

Кик

21.04.2018 21:10

А енглески јос ниси науцила..

ОДГОВОРИТЕ