Otkrila sočne detalje o Trampu

Ivana Tramp, bivša supruga američkog predsjednika Donalda, koja je u Zagrebu promovisala svoju knjigu “Vaspitanje Trampovih”, bivseg životnog saputnika i oca njene djece opisuje kao “briljantnog” i “veoma dragog”, djecom se ponosi, a za sebe kaže da bi “definitivno” bila dobra Prva dama.

Svijet 21.04.2018 | 14:03
Otkrila sočne detalje o Trampu
Trampova je, inače, do Zagreba došla preko Beograda, direktnim letom Er Srbije, a prema ranijim najavama danas će u Hrvatskoj biti jedna od sudija na takmičenju za “Mis Univerzum”.

Ponosna je na svoju djecu – Ivanku, koja je, inače, veoma važna figura i u stopu prati oca, Erika i Donalda, mlađeg.
– Svi su obrazovani, odgovorni, dobrih manira, rade, zarađuju, ne traže od mame i tate novac i najvažnije – zaista znaju vrijednost novca – rekla je.

Govorići o Donaldu Trampu, Ivana kaže da je “vrlo drag”, ali da u poslu toga nema.

– Ja sam vrlo ljubazna i nježna, ali ako upravljate kazinima, što pretežno rade muškarci, moraš biti jak i mora da ti je stalo. Donald je takav i želi da napravi ono što je najbolje za Ameriku. To je sigurno – rekla je ona za HRT.

Upitana da li ju je neka njegova politička odluka šokirala kazala je: “Ne baš. Podržava način na koji želi da riješi problem zdravstvene zaštite, podržava njegovu migrantsku politiku.

– Ja sam imigrant i imigranti su potrebni Americi i u cijelom svijetu. Moramo zaštititi naše granice, one nisu otvorene. Moramo se pobrinuti da migraniti dođu legalno, da plaćaju porez i govore barem malo engleski kako bi se integrisali u društvo. Ne slažem se da 18-godišnja Meksikanka koja pređe i rodi u Americi dijete, automatski postaje američka državljanka – rekla je Ivana Tramp.

Definitivno bi, kaže, bila dobra Prva dama jer zna da pročita ugovor, zna da pregovara, zna da održi govor pred novinarima…

Trampova je za Večernji list rekla da, kada bi jednom riječju morala da opiše bivšeg supruga, bila bi to “briljantan”, a njegov jedini porok je, ističe, “džank fud”.

Sa Donaldom, starijim, se, kaže, čuje jednom mjesečno.

Ona je podsjetila da je rođena u Češkoj u komunizmu i ne vjeruje previše političarima.

– Pitali su me da budem američki ambasador u Češkoj i odbila sam, jer volim svoju slobodu, volim da idem gdje poželim i kada poželim – iskrena je Ivana.

Upitana šta je poruka njene knjige, Ivana Tramp kaže da je dana najvažnije da roditelj nauči dijete nekim vrijednostima.

– Svoju sam djecu učila da ne varaju, ne kradu i ne lažu, da ne konzumiraju alkohol, droge, da ne puše. Odlučila sam da napiše knjigu jer su moja djeca ispala fantastična. Sami zarađuju novac, znaju njegovu vrijednost. Kada su bili manji ja bih u Evropu letjela prvom klasom, a oni ekonomskom, što i danas nekad rade – ispričala je.

Ispričala je i koliko je Donald Tramp bio angažovan u vaspitanju djece.

– On je brižan, ali nije ih vodio u park, u šetnju, uvijek je bio na telefonu. Dao mi je slobodu da odlučim u koje škole će da idu i kojim aktivnostima će se baviti – rekla je.

Tvrdi da djecu i karijeru nije lako uskladiti.

Događalo se, kaže, da je nekada helikopterom letjela u Atlantik siti, gdje je vodila tri kazina i hotel, vratila bi se potom kući da stavi djecu u krevet, a onda se spremila i otišla na neki događaj.

– Ponekad je bilo haotično, ali ne osećam se krivom. Što bih inače radila, išla u šoping? Morate dobro isplanirati dan, ali kad su u školi ili na aktivnostima imate vremena za posao – ispričala je Ivana Tramp.

(Tanjug)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Daidza

21.04.2018 14:32

Jos jedna od sponzorusa.

ODGOVORITE
Name

Jasta

21.04.2018 15:29

Nego sponzorusa.

Name

Igor

21.04.2018 17:01

Jadna Monika Levinski jadna ne naplati nista.

ODGOVORITE
Name

Demokrati

21.04.2018 18:06

Su lopovi kako su Levinski prevarili cinjenica. A mozete zamisliti sta su u Svijetu radili . ZLO VELIKO !!!

Name

Kik

21.04.2018 23:10

A engleski jos nisi naucila..

ODGOVORITE