Звезда у Нишу: Тамо никоме није лако!

Владан Милојевић не дозвољава својим играчима да се опусте, упркос значајној бодовној предности.

Фудбал 20.04.2018 | 19:45
Звезда у Нишу: Тамо никоме није лако!
Још три победе у преосталих шест кола Суперлиге потребне су Црвеној звезди да освоји 28. титулу националног првака. До прве од њих, изабраници Владана Милојевића покушаће да дођу у суботу у Нишу (19 часова, пренос на ТВ Арена Спорт 1).

Раднички је већ два пута ове сезоне убедљиво савладан (4:0 и 3:0), али Нишлије друго коло плеј-офа дочекују у јеку борбе за треће место, које доноси излазак на међународну сцену.

У прошлом колу прекинули су низ од четири утакмице без победе (три пораза и реми), пошто су на Бановом брду славили 3:2 против Чукаричког. Сигурно је да ће изабраници Драгана Антића силно мотивисани ући у предстојећи дуел, што се може закључити и по тренеровим речима, да ће Звезди супротставити тим у нападачкој формацији, са тројицом истурених играча - Павков, Стојановић, Мркић.

"Рекао сам и пре почетка плеј-офа да су све екипе заслужиле да буду ту где су. Идемо у госте доброј екипи, која има континуитет, боре се за Европу. Чека нас добра атмосфера у Нишу, никоме није лако када тамо гостује", истакао је Владан Милојевић на конференцији за медије.

Доста буре било је после утакмица Радничког око суђења. Ривали су се жалили, играчи Чукаричког чак и поседали на траву из протеста, али Звездин тренер каже да не брине.

"Не плашим се и не оптерећујем се тиме. Ближи се крај првенства, расту тензије јер сви имају своје циљеве, а сви су ту негде близу по бодовима. Свуда је тако, не само код нас".

Црвено-бели су победом над Партизаном 2:1 прошле суботе побегли "вечитом ривалу" на великих девет бодова предности, што је био повод да их многи већ прогласе шампионима.

Милојевић, ипак, не мисли тако.

"Нема опуштања на тренинзима, не дозвољавам то. Тако ће бити докле год буде трајало првенство. Трудићемо се да освојимо што више бодова".

Звездин тренер на располагању ће имати све играче осим Мичела Доналда који ће паузирати две утакмице због црвеног картона.

"Сем Доналда немамо кадровских проблема и то ме радује. Нисам још размишљао о стартној постави, видећемо. Не мора да значи да увек играју 11 најбољих. Имам велики фонд играча и срећан сам због тога", навео је Милојевић.

О НЕМАЊИ ПОСЛЕ СЕЗОНЕ

Син Владана Милојевића важи за изузетног талента, али не игра за Чукарички - чији је члан - нити за Србију, пошто је прихватио позив у младу репрезентацију Грчке. Зашто је све тако, Милојевић је најавио да ће открити када се заврши сезона.

"Огласићу се на крају првенства. Сада није тренутак да причам о томе, али нећете бити ускраћени за одговор", кратко је рекао Звездин тренер.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар