Саша Лукић води Леванте ка опстанку у Ла Лиги!

Саша Лукић после краће паузе због повреде вратио се у екипу Левантеа и асистирао за победу против Малаге (1:0), можда и одлучујућу у борби за опстанак.  Асистенција Лукића, гол Левантеа, сузе председника! Прочитајте како је српски везиста Саша Лукић допринео победи Левантеа над Малагом и зашто се расплакао председник клуба.

Фудбал 20.04.2018 | 17:15
Саша Лукић води Леванте ка опстанку у Ла Лиги!
"Забележили смо веома важну победу. У неколико утакмица губили смо бодове у самом финишу, али сада нам се вратило. Мислим да смо то заслужили јер заиста у последње време играмо јако добро", рекао је млади репрезентативац Србије.

До краја шампионата Шпаније остало је још пет кола, а Леванте је све ближи циљу.

"Искористили смо чињеницу да је Депортиво играо нерешено са Севиљом, па смо повећали предност на седам бодова. Судбину држимо у нашим рукама и с обзиром на игре које пружамо верујем да ћемо изборити опстанак", истакао је Лукић.

Саша Лукић се вратио на терен после повреде, због које је пропустио претходне три утакмице у шпанском првенству и помогао Левантеу да освоји три важна бода у бори за опстанак.

Лукић је дресу младе репрезентације Србије задобио повреду задње ложе у мечу против Италије због чега није играо у дуелима са Ђироном, Лас Палмасом и Атлетико Мадридом.

Али, на велику радост навијача Левентеа Лукић се опоравио за меч са Малагом, у игру је ушао са клупе у 83. минуту при резултату 0:0, а у судијској надокнади на сјајан начин асистирао је Емануелу Боатенгу за победнички погодак.

Тријумф Левантеа од изузетног је значаја за опстанак у Примери, па зато можда и не чуди што је председник Левантеа у драматичном финишу заплакао на трибинама.

"Важна победа! Коке је упутио употребљиву лопту док сам утрчавао у казнени простор, оштро сам центрирао и Боатенг је из прве лопту сместио у мрежу. У неколико утакмица губили смо бодове у самом финишу, али сада нам се вратило. Мислим да смо то заслужили јер заиста у последње време играмо јако добро", каже српски везиста за МОНДО.

Већ по уласку у игру видело се да је Лукић био веома мотивисан:

"Повреду сам у потпуности санирао и био сам жељан игре. Трудио сам се да максимално помогнем екипи. Атмосфера је била сјајна, пуне трибине и све се завршило на најбољи могући начин".

До краја шампионата Шпаније остало је још пет кола, а Леванте је све ближи циљу.

"Искористили смо чињеницу да је Депортиво играо нерешено са Севиљом па смо повећали предност на седам бодова. Судбину држимо у нашим рукама и с обзиром на игре које пружамо верујем да ћемо изборити опстанак", каже Саша Лукић.

Извор: мондо.рс/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар