Saša Lukić vodi Levante ka opstanku u La Ligi!

Saša Lukić posle kraće pauze zbog povrede vratio se u ekipu Levantea i asistirao za pobedu protiv Malage (1:0), možda i odlučujuću u borbi za opstanak.  Asistencija Lukića, gol Levantea, suze predsednika! Pročitajte kako je srpski vezista Saša Lukić doprineo pobedi Levantea nad Malagom i zašto se rasplakao predsednik kluba.

Fudbal 20.04.2018 | 17:15
Saša Lukić vodi Levante ka opstanku u La Ligi!
"Zabeležili smo veoma važnu pobedu. U nekoliko utakmica gubili smo bodove u samom finišu, ali sada nam se vratilo. Mislim da smo to zaslužili jer zaista u poslednje vreme igramo jako dobro", rekao je mladi reprezentativac Srbije.

Do kraja šampionata Španije ostalo je još pet kola, a Levante je sve bliži cilju.

"Iskoristili smo činjenicu da je Deportivo igrao nerešeno sa Seviljom, pa smo povećali prednost na sedam bodova. Sudbinu držimo u našim rukama i s obzirom na igre koje pružamo verujem da ćemo izboriti opstanak", istakao je Lukić.

Saša Lukić se vratio na teren posle povrede, zbog koje je propustio prethodne tri utakmice u španskom prvenstvu i pomogao Levanteu da osvoji tri važna boda u bori za opstanak.

Lukić je dresu mlade reprezentacije Srbije zadobio povredu zadnje lože u meču protiv Italije zbog čega nije igrao u duelima sa Đironom, Las Palmasom i Atletiko Madridom.

Ali, na veliku radost navijača Leventea Lukić se oporavio za meč sa Malagom, u igru je ušao sa klupe u 83. minutu pri rezultatu 0:0, a u sudijskoj nadoknadi na sjajan način asistirao je Emanuelu Boatengu za pobednički pogodak.

Trijumf Levantea od izuzetnog je značaja za opstanak u Primeri, pa zato možda i ne čudi što je predsednik Levantea u dramatičnom finišu zaplakao na tribinama.

"Važna pobeda! Koke je uputio upotrebljivu loptu dok sam utrčavao u kazneni prostor, oštro sam centrirao i Boateng je iz prve loptu smestio u mrežu. U nekoliko utakmica gubili smo bodove u samom finišu, ali sada nam se vratilo. Mislim da smo to zaslužili jer zaista u poslednje vreme igramo jako dobro", kaže srpski vezista za MONDO.

Već po ulasku u igru videlo se da je Lukić bio veoma motivisan:

"Povredu sam u potpunosti sanirao i bio sam željan igre. Trudio sam se da maksimalno pomognem ekipi. Atmosfera je bila sjajna, pune tribine i sve se završilo na najbolji mogući način".

Do kraja šampionata Španije ostalo je još pet kola, a Levante je sve bliži cilju.

"Iskoristili smo činjenicu da je Deportivo igrao nerešeno sa Seviljom pa smo povećali prednost na sedam bodova. Sudbinu držimo u našim rukama i s obzirom na igre koje pružamo verujem da ćemo izboriti opstanak", kaže Saša Lukić.

Izvor: mondo.rs/B92

Komentari / 0

Ostavite komentar