Нејмар о Мундијалу: Бразил је најјачи!

Нејмар жели титулу: Жезус, Кутињо и ја правимо разлику! Капитен Бразила Нејмар да Силва означио је саиграче Габријела Жезуса и Филипеа Кутиња, уз себе, за оне који би могли да заблистају на Светском првенству.  Звезда Пари Сен Жермена сматра да је његова селекција први фаворит за освајање Светског првенства.

Фудбал 22.04.2018 | 19:15
Нејмар о Мундијалу: Бразил је најјачи!
Бразилци изузетно мотивисани путују у Русију, што се може закључити и по изјавама прве звезде петоструких светских првака.

Нејмар сматра да ће његова селекција имати најјачи тим на предстојећем Мундијалу у Русији, а колика ће бити њихова снага имаћемо прилику да се уверимо већ у групној фази, када се састану са Србијом.

Звезда бразилске репрезентације означио је саиграче Габријела Жезуса и Филипеа Кутиња, уз себе, за оне који би могли да заблистају на Светском првенству у Русији већ од првих мечева.

Нејмар, који се тренутно у Бразилу опоравља од повреде, поред својих сународника много очекује и од Кристијана Роналда, Лионела Месија, Мохамеда Салаха и Луиса Суареза.

"Постоји много квалитетних фудбалера, чим је у питању Светско првенство значи да долазе најбољи. Мислим да Жезус и Кутињо могу да направе разлику", рекао је нападач Пари Сен Жермена за "Глобо Еспорте".

По његовом мишљењу, "селекао" има најквалитетнији састав на Мундијалу.

"Салах не игра за јаку селекцију, али може да има добар Мундијал. Ту су исто одлични Роналдо, Меси, Азар, Де Брујне, Суарез... Верујем да могу далеко, али надам се не преко Бразила. Драго ми је што предводим овакав тим, мислим да је најјачи и урадићемо све да дођемо до трофеја".

Поред Србије и Бразила, у Групи Е Светског првенства у Русији биће још Швајцарска и Костарика.

Извор: мондо.рс/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар