Nejmar o Mundijalu: Brazil je najjači!

Nejmar želi titulu: Žezus, Kutinjo i ja pravimo razliku! Kapiten Brazila Nejmar da Silva označio je saigrače Gabrijela Žezusa i Filipea Kutinja, uz sebe, za one koji bi mogli da zablistaju na Svetskom prvenstvu.  Zvezda Pari Sen Žermena smatra da je njegova selekcija prvi favorit za osvajanje Svetskog prvenstva.

Fudbal 22.04.2018 | 19:15
Nejmar o Mundijalu: Brazil je najjači!
Brazilci izuzetno motivisani putuju u Rusiju, što se može zaključiti i po izjavama prve zvezde petostrukih svetskih prvaka.

Nejmar smatra da će njegova selekcija imati najjači tim na predstojećem Mundijalu u Rusiji, a kolika će biti njihova snaga imaćemo priliku da se uverimo već u grupnoj fazi, kada se sastanu sa Srbijom.

Zvezda brazilske reprezentacije označio je saigrače Gabrijela Žezusa i Filipea Kutinja, uz sebe, za one koji bi mogli da zablistaju na Svetskom prvenstvu u Rusiji već od prvih mečeva.

Nejmar, koji se trenutno u Brazilu oporavlja od povrede, pored svojih sunarodnika mnogo očekuje i od Kristijana Ronalda, Lionela Mesija, Mohameda Salaha i Luisa Suareza.

"Postoji mnogo kvalitetnih fudbalera, čim je u pitanju Svetsko prvenstvo znači da dolaze najbolji. Mislim da Žezus i Kutinjo mogu da naprave razliku", rekao je napadač Pari Sen Žermena za "Globo Esporte".

Po njegovom mišljenju, "selekao" ima najkvalitetniji sastav na Mundijalu.

"Salah ne igra za jaku selekciju, ali može da ima dobar Mundijal. Tu su isto odlični Ronaldo, Mesi, Azar, De Brujne, Suarez... Verujem da mogu daleko, ali nadam se ne preko Brazila. Drago mi je što predvodim ovakav tim, mislim da je najjači i uradićemo sve da dođemo do trofeja".

Pored Srbije i Brazila, u Grupi E Svetskog prvenstva u Rusiji biće još Švajcarska i Kostarika.

Izvor: mondo.rs/B92

Komentari / 0

Ostavite komentar