Данијел Алексић од љета у Црвеној звезди?!

Фудбалер Сент Галена Данијел Алексић највероватније ће појачати Црвену звезду.  Зимус није постигнут договор, али се ситуација изгледа променила.

Фудбал 20.04.2018 | 16:45
Данијел Алексић од љета у Црвеној звезди?!
Бивши фудбалер Војводине Данијел Алексић није зимус стигао у Црвену звезду, али ће највероватније у летњем прелазном року, преноси Журнал.

Контакт између некадашњег најталентованијег српског фудбалера и руководства лидера Супер лиге је поново успостављен и очекује се да све буде завршено потписом уговора у јуну.

Алексић је био заинтересован да дође у Звезду на половини сезоне, скоро да је све било завршено, али на крају Црвена звзеда није имала новац за куповину офанзивца од Сент Галена, а и процена је била да су позиције на којима би деловао већ попуњене.

Алексић је изгубио место у стартној постави Сент Галена, у припремним утакмицама и скупио је свега 220 одиграних минута у шампионату Швајцарске у 2018. години.

Швајцарци су за 26-годишњег централног везисту тражили 500.000 евра, што Звезда није могла да изброји пре продаја Гелора Канге у Спарту Праг и Ричмонда Боаћија у Кину. Пошто су ти трансфери реализовани доста касније него што је планирано, одустало се од довођења Алексића...

"Журнал", међутим, пише да је долазак Алексића сада много извеснији, јер је због нескривене жеље да дође у Звезду изгубио место стартера у Сент Галену и његово обештећење би сада требало да буде доста ниже.

Алексићев уговор са швајцарским клубом траје до јуна 2020, али како је од зимске паузе тек два пута био у стартној постави, јасно је да ће и његови послодавци бити вољни да га раније окончају.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар