Danijel Aleksić od ljeta u Crvenoj zvezdi?!

Fudbaler Sent Galena Danijel Aleksić najverovatnije će pojačati Crvenu zvezdu.  Zimus nije postignut dogovor, ali se situacija izgleda promenila.

Fudbal 20.04.2018 | 16:45
Danijel Aleksić od ljeta u Crvenoj zvezdi?!
Bivši fudbaler Vojvodine Danijel Aleksić nije zimus stigao u Crvenu zvezdu, ali će najverovatnije u letnjem prelaznom roku, prenosi Žurnal.

Kontakt između nekadašnjeg najtalentovanijeg srpskog fudbalera i rukovodstva lidera Super lige je ponovo uspostavljen i očekuje se da sve bude završeno potpisom ugovora u junu.

Aleksić je bio zainteresovan da dođe u Zvezdu na polovini sezone, skoro da je sve bilo završeno, ali na kraju Crvena zvzeda nije imala novac za kupovinu ofanzivca od Sent Galena, a i procena je bila da su pozicije na kojima bi delovao već popunjene.

Aleksić je izgubio mesto u startnoj postavi Sent Galena, u pripremnim utakmicama i skupio je svega 220 odigranih minuta u šampionatu Švajcarske u 2018. godini.

Švajcarci su za 26-godišnjeg centralnog vezistu tražili 500.000 evra, što Zvezda nije mogla da izbroji pre prodaja Gelora Kange u Spartu Prag i Ričmonda Boaćija u Kinu. Pošto su ti transferi realizovani dosta kasnije nego što je planirano, odustalo se od dovođenja Aleksića...

"Žurnal", međutim, piše da je dolazak Aleksića sada mnogo izvesniji, jer je zbog neskrivene želje da dođe u Zvezdu izgubio mesto startera u Sent Galenu i njegovo obeštećenje bi sada trebalo da bude dosta niže.

Aleksićev ugovor sa švajcarskim klubom traje do juna 2020, ali kako je od zimske pauze tek dva puta bio u startnoj postavi, jasno je da će i njegovi poslodavci biti voljni da ga ranije okončaju.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar