Видео: Бешикташ послије инцидента...

Тужан дан, мора да се зна ко је на трбинама! Ружне сцене обележиле су полуфинале Купа Турске између Фенербахчеа и Бешикташа.

Фудбал 20.04.2018 | 16:15
Видео: Бешикташ послије инцидента...
Дерби је прекинут у 56. минуту након што је тренер гостију Шенол Гунеш погођен тврдим предметом у главу.

После инцидента дошло је до комешања на терену, на који је ушла и полиција, па су главни судија и фудбалери Бешикташа под пратњом полиције отишли у свлачионицу.

Технички директор Бешикташа Фикрет Осман осудио је овај догађај и рекао да је тренер клуба морао ноћ да проведе у болници.

"Сенол Гунеш је, после лекарских налаза, добро, али је морао ноћ да проведе у болници. Зравствено је добро, али му је морал опао", рекао је Орман и додао:

"Фудбалски савез сада мора да реагује, ово је ружна слика, какву не желимо да шаљемо у свет. Дерби мечеви носе одређену тензију, није први пут да су на нашем стадиону показани црвени картони, али никада није отишло овако далеко. Били смо гости и јако је тужно што што се оваква ствар догодила тренеру који је с нашом репрезентацијом био трећи на свету. Уместо да уживамо у фудбалу, ми доживљавамо инциденте. Мора да се зна ко је на трибина како не би дошло до овога. Ово је тужан дан", закључио је директор актуелног шампиона.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар