Video: Bešiktaš poslije incidenta...

Tužan dan, mora da se zna ko je na trbinama! Ružne scene obeležile su polufinale Kupa Turske između Fenerbahčea i Bešiktaša.

Fudbal 20.04.2018 | 16:15
Video: Bešiktaš poslije incidenta...
Derbi je prekinut u 56. minutu nakon što je trener gostiju Šenol Guneš pogođen tvrdim predmetom u glavu.

Posle incidenta došlo je do komešanja na terenu, na koji je ušla i policija, pa su glavni sudija i fudbaleri Bešiktaša pod pratnjom policije otišli u svlačionicu.

Tehnički direktor Bešiktaša Fikret Osman osudio je ovaj događaj i rekao da je trener kluba morao noć da provede u bolnici.

"Senol Guneš je, posle lekarskih nalaza, dobro, ali je morao noć da provede u bolnici. Zravstveno je dobro, ali mu je moral opao", rekao je Orman i dodao:

"Fudbalski savez sada mora da reaguje, ovo je ružna slika, kakvu ne želimo da šaljemo u svet. Derbi mečevi nose određenu tenziju, nije prvi put da su na našem stadionu pokazani crveni kartoni, ali nikada nije otišlo ovako daleko. Bili smo gosti i jako je tužno što što se ovakva stvar dogodila treneru koji je s našom reprezentacijom bio treći na svetu. Umesto da uživamo u fudbalu, mi doživljavamo incidente. Mora da se zna ko je na tribina kako ne bi došlo do ovoga. Ovo je tužan dan", zaključio je direktor aktuelnog šampiona.



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar