ХАОС! Прекинут дерби у Турској, тренер Бешикташа у болници!

Утакмица прекидана пет, шест пута у краћим интервалима док није дошло до великог инцидента. . .  Прекинут турски дерби у Купу, тренер погођен у главу! Реванш меч полуфинала Купа Турске између Фенербахчеа и Бешикташа прекинут је вечерас у 56. минуту.  Крвави дерби у Истанбулу! Реванш меч полуфинала Купа Турске између Фенербахчеа и Бешикташа прекинут је због инцидената у 57. минуту, при резултату 0:0.  Гунеш озбиљно повређен, Фенеру се не пише добро! Готово је извесно да ће меч бити регистрован у корист Бешикташа. . .

Фудбал 19.04.2018 | 22:40
ХАОС! Прекинут дерби у Турској, тренер Бешикташа у болници!
Реванш меч полуфинала турског купа, велики дерби између Фенербахчеа и Бешикташа, све стаје у једну реч - хаос! Потпуни хаос чији је епилог био коначни прекид утакмице! Сцене, неко ће рећи сасвим уобичајене за то поднебље, али оно што се данас дешавало на стадиону Фенера представља померање граница чак и када су Турци у питању. 

Грубости, кошкања и слично гледали смо од првог минута. Тензија се могла "сећи ножем" колико је била видљива, но озбиљни проблеми почели су искључења Бразилца Пепеа у 30. минуту. Ни полувреме није помогло да се главе охладе, а на трибинама је постајало све врелије. Утакмица је прекидана најмање пет пута у краћим интервалима јер гости нису могли да изведу корнер од убацивања разних ствари на терен. Летело је свашта, од игле до локомотиве, а кулминација свега био је тај коначни прекид у 59. минуту. Тренер Бешикташа Шенол Гунеш пришао је да раздваја у једној гужви, да би са трибина долетело нешто (чини се новчић)и погодило га у главу. Гунеш се стропоштао на траву, настао је општи метеж, да би се касније испоставио да је искусни стручњак морао на ушивање у болницу.



То је подстакло госте да се после нове велике гужве покупе и напусте терен. Онда гужва и у тунелу, опет комешња и кошкање, па је вод специјалаца морао да интервенише. Домаћи фудбалери остаЛи су на терену да сачекају наставак утакмице, али гости се нису појавили. Из оправданих разлога. 



Како тренутно стоје ствари због ових инцидената испаштаће искључиво Фенер. Имали су жуто-црни добар резултат (0:0, у првом мечу било 2:2, тако да су имали пролаз), чак и човека више, међутим како су њихови навијачи криви за прекид меч ће највероватније бити регистрован службеним резултатом у корист актуелног шампиона.



Подсетимо, Ахисар је јуче тукао Галатасарај и дошао у прилику да се бори за трофеј у Купу Турске.  



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар