HAOS! Prekinut derbi u Turskoj, trener Bešiktaša u bolnici!

Utakmica prekidana pet, šest puta u kraćim intervalima dok nije došlo do velikog incidenta. . .  Prekinut turski derbi u Kupu, trener pogođen u glavu! Revanš meč polufinala Kupa Turske između Fenerbahčea i Bešiktaša prekinut je večeras u 56. minutu.  Krvavi derbi u Istanbulu! Revanš meč polufinala Kupa Turske između Fenerbahčea i Bešiktaša prekinut je zbog incidenata u 57. minutu, pri rezultatu 0:0.  Guneš ozbiljno povređen, Feneru se ne piše dobro! Gotovo je izvesno da će meč biti registrovan u korist Bešiktaša. . .

Fudbal 19.04.2018 | 22:40
HAOS! Prekinut derbi u Turskoj, trener Bešiktaša u bolnici!
Revanš meč polufinala turskog kupa, veliki derbi između Fenerbahčea i Bešiktaša, sve staje u jednu reč - haos! Potpuni haos čiji je epilog bio konačni prekid utakmice! Scene, neko će reći sasvim uobičajene za to podneblje, ali ono što se danas dešavalo na stadionu Fenera predstavlja pomeranje granica čak i kada su Turci u pitanju. 

Grubosti, koškanja i slično gledali smo od prvog minuta. Tenzija se mogla "seći nožem" koliko je bila vidljiva, no ozbiljni problemi počeli su isključenja Brazilca Pepea u 30. minutu. Ni poluvreme nije pomoglo da se glave ohlade, a na tribinama je postajalo sve vrelije. Utakmica je prekidana najmanje pet puta u kraćim intervalima jer gosti nisu mogli da izvedu korner od ubacivanja raznih stvari na teren. Letelo je svašta, od igle do lokomotive, a kulminacija svega bio je taj konačni prekid u 59. minutu. Trener Bešiktaša Šenol Guneš prišao je da razdvaja u jednoj gužvi, da bi sa tribina doletelo nešto (čini se novčić)i pogodilo ga u glavu. Guneš se stropoštao na travu, nastao je opšti metež, da bi se kasnije ispostavio da je iskusni stručnjak morao na ušivanje u bolnicu.



To je podstaklo goste da se posle nove velike gužve pokupe i napuste teren. Onda gužva i u tunelu, opet komešnja i koškanje, pa je vod specijalaca morao da interveniše. Domaći fudbaleri ostaLi su na terenu da sačekaju nastavak utakmice, ali gosti se nisu pojavili. Iz opravdanih razloga. 



Kako trenutno stoje stvari zbog ovih incidenata ispaštaće isključivo Fener. Imali su žuto-crni dobar rezultat (0:0, u prvom meču bilo 2:2, tako da su imali prolaz), čak i čoveka više, međutim kako su njihovi navijači krivi za prekid meč će najverovatnije biti registrovan službenim rezultatom u korist aktuelnog šampiona.



Podsetimo, Ahisar je juče tukao Galatasaraj i došao u priliku da se bori za trofej u Kupu Turske.  



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar