Миленковићу порасла цијена ШЕСТ пута!

Наводно, Шпанци спремни да плате богатство за дефанзивца Фиорентине.  Блеки Миленковић X6 - Шпанци нуде 30. 000. 000! Јавља Коријере дело спорт. . .

Фудбал 24.04.2018 | 11:00
Миленковићу порасла цијена ШЕСТ пута!
Неколико шпанских клубова спремни су да плате 30 милиона евра за трансфер српског фудбалера Николе Миленковића из Фиорентине, пише "Коријере дело Спорт".

Млади репрезентативац Србије скренуо је пажњу, за сада, неименованих шпанских клубова већ у првој сезони у Италији после доласка из Партизана за 5,1 милион евра.

Миленковић је од почетка 2018. године почео да игра све више и то са успехом на позицијама штопера и десног бека.

Овај 20-годишњи дефанзивац одиграо је 11 утакмица у Серији А и драстично повећао тржишну вредност.

Начекао се док је стигла прилика да дебитује, али од првог минута на терену Никола Миленковићпоказује да је Фјорентина направила прави потез када је издвојила 5.100.000 евра како би суперталентованог штопера довела из Партизана у Серију А. Штавише, не да је добар потез, него је можда и генијалан, пошто би ускоро могла да инвестицију шестоструко наплати!

Угледни Коријере дело спорт у данашњем издању пише да је Миленковић већ привукао пажњу неименованих шпанских клубова, али можемо само да претпоставимо оних из врха табеле, пошто римски лист говори о спремности да се на име обештећења Виоли уплати чак 30.000.000 евра! Дакле, шест пута више но што га је клуб из Фиренце платио.

Понављамо, име клуба се не помиње, али у Примери је објективно само неколико клубова који би дали толики новац за штопера. Реал и Барселона наравно, Атлетико сигурно, можда и Валенсија. Севиља већ тешко, бар када је дефанзивац у питању. А тек да подсетимо, Атлетико је имао више него добра искуства са још једним Фјорентининим штопером Стеваном Савићем, такође бившим играчем Партизана.

Миленковић је ове сезоне одиграо тек 11 лигашких утакмица за Фјорентину, али откако је дебитовао практично је постао стандардан првотимац. Било да игра штопера, било десног бека.

Питање је само да ли ће Виола хтети да га тако брзо пусти да рашири крила.

Извор: Тањуг/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар