Куп - Сензација у Москви: Тосно избацио Спартак!

Трујић погодио у пенал серији! Велико изненађење на Откритије Арени!

Фудбал 19.04.2018 | 09:15
Куп - Сензација у Москви: Тосно избацио Спартак!
Какав шок у Русији. У финалу националног купа 9. маја у Волгограду играће друголигаш Авангард из Курска и дављеник из Премијер лиге Тосно. Екипа Дмитра Парфенова данас је приредила праву сензацију на Откритије Арени у Москви, пошто је након бољег извођења једанаестераца елиминисала актуелног шампиона Русије и пласирала се у велико финале - 1:1 (0:0), пеналима 4:5.

Спартак је платио данак прилично безидејне игре током читаве утакице, али је и поред тога био надомак победе. Екипа Масима Карере успела да поведе голом Зе Луиса из 62. минута, али су гости изједначили у 88. минуту преко Галиулина, а касније се „мушки“ борили у продужецима.

На терену су се у данашњој утакмици нашла чак четворица српсих играча. У последњој линији домаћина био јеНикола Максимовић, док је у одбрани гостију био Раде Дугалић, а у везном реду од старта меча Мако Полетановић. Никола Трујић је у игру ушао у 34. минуту уместо легендарног Погребњака, а касније је био један од хероја у пенал серији.

Оно што је још занимљивије јесте да ће неко од ова два тима, која би врло лако могла следеће сезоне да играју у другој лиги, бити један од руских представника у Лиги Европе наредне сезоне.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар