Бразилци и фудбал: Радни дан, 15х, 50.000 на тренингу!

Колико Бразилци обожавају фудбал и своје клубове и играче показали су навијачи Фламенга.

Фудбал 18.04.2018 | 16:45
Бразилци и фудбал: Радни дан, 15х, 50.000 на тренингу!
Иако одавно познати као можда највернији навијачи у земљи (спекулише се да их је 32 милиона), још једном су показали колико воле свој клуб.

Тренинг Фламенга усред радног дана, у понедељак у 15 часова на чувеној "Маракани" посматрало је чак 50.000 људи!

Један од повода је повратак Перуанца Паола Герера након шестомесечне суспензије ФИФА, а други суспензија стадиона у Копа Либертадорес јер ће Фламенго дочекати Колумбијски Санта Фе пред празним трибинама у четвртак.



"Било је као у сну. Три поподне, а толико људи на трибинама. Увек сам волео овај тим. Да нисам фудбалер, и ја бих био на трибинама", није крио одушевљење Винисијус Жуниор, који је још пре годину дана потписао уговор са Реал Мадридом, чији ће члан званично постати у јулу када напуни 18 година, али ће остати на позајмици у Фла до лета 2019.

Фламенго је, иначе, у јануару добио суспензију стадиона са две утакмице без присуства навијача у Копа Либертадорес због дивљања својих присталица на утакмици са аргентинским Индепендијентеом.

"Маракана" је била празна против Ривер Плејта 28. фебруара, па ће опет бити и у четвртак увече. Фламенго је лидер Групе Д са четири бода из прва два кола, по два имају Ривер и Санта Фе, док је Емелек на једном.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар