Brazilci i fudbal: Radni dan, 15h, 50.000 na treningu!

Koliko Brazilci obožavaju fudbal i svoje klubove i igrače pokazali su navijači Flamenga.

Fudbal 18.04.2018 | 16:45
Brazilci i fudbal: Radni dan, 15h, 50.000 na treningu!
Iako odavno poznati kao možda najverniji navijači u zemlji (spekuliše se da ih je 32 miliona), još jednom su pokazali koliko vole svoj klub.

Trening Flamenga usred radnog dana, u ponedeljak u 15 časova na čuvenoj "Marakani" posmatralo je čak 50.000 ljudi!

Jedan od povoda je povratak Peruanca Paola Gerera nakon šestomesečne suspenzije FIFA, a drugi suspenzija stadiona u Kopa Libertadores jer će Flamengo dočekati Kolumbijski Santa Fe pred praznim tribinama u četvrtak.



"Bilo je kao u snu. Tri popodne, a toliko ljudi na tribinama. Uvek sam voleo ovaj tim. Da nisam fudbaler, i ja bih bio na tribinama", nije krio oduševljenje Vinisijus Žunior, koji je još pre godinu dana potpisao ugovor sa Real Madridom, čiji će član zvanično postati u julu kada napuni 18 godina, ali će ostati na pozajmici u Fla do leta 2019.

Flamengo je, inače, u januaru dobio suspenziju stadiona sa dve utakmice bez prisustva navijača u Kopa Libertadores zbog divljanja svojih pristalica na utakmici sa argentinskim Independijenteom.

"Marakana" je bila prazna protiv River Plejta 28. februara, pa će opet biti i u četvrtak uveče. Flamengo je lider Grupe D sa četiri boda iz prva dva kola, po dva imaju River i Santa Fe, dok je Emelek na jednom.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar