Изабран идеални тим Премијер лиге...

Ово је најбољи тим Премијер лиге 2017/18! Нема играча Арсенала, док Јунајтед, Челси и Ливерпул имају само по једног представника. Гласали фудбалери. . .

Фудбал 19.04.2018 | 12:45
Изабран идеални тим Премијер лиге...
Ближе се крај сезоне, рачуни се полако своде. У Премијер лиги мање-више све је решено. Имамо шампиона, имамо учеснике Лиге шампиона наредне сезоне (уколико Челси не направи неко чудо, па стигне Тотенхем), извесно је и ко ће у Лигу Европе, а ко у Чемпионшип.

У таквој ситуацији Удружење професионалних фудбалера (ПФА) већ је изгласало најбољих 11 за текућу сезону. Према очекивањима, доминирају играчи новог шампиона - Манчестер Ситија, а ту још и тројица првотимаца Тотенхема, односно по један играч Ливерпула, Манчестер Јунајтеда и Челсија. Нашег Немање Матића, који би по партијама пруженим ове сезоне могао да уђе у ужи избор, нема у идеалних 11. 

На голу је, врло очекивано, Давид Де Хеа. Задњу линију чине фудбалери Манчестер Ситија (двојица), Челсија и Тотенхема: Отаменди, Вокер, Маркос Алонсо и Фертонген. Места у везном реду резервисана су за Ситијевце - Давида Силву, Кевина Де Брујнеа, те Кристијана Ериксена из Тотенхема. И напослетку навала: Салах (Ливерпул, Кејн (Тотенхем) и Агуеро (Манчестер Сити). 

Има ли неких замерки?

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар