Izabran idealni tim Premijer lige...

Ovo je najbolji tim Premijer lige 2017/18! Nema igrača Arsenala, dok Junajted, Čelsi i Liverpul imaju samo po jednog predstavnika. Glasali fudbaleri. . .

Fudbal 19.04.2018 | 12:45
Izabran idealni tim Premijer lige...
Bliže se kraj sezone, računi se polako svode. U Premijer ligi manje-više sve je rešeno. Imamo šampiona, imamo učesnike Lige šampiona naredne sezone (ukoliko Čelsi ne napravi neko čudo, pa stigne Totenhem), izvesno je i ko će u Ligu Evrope, a ko u Čempionšip.

U takvoj situaciji Udruženje profesionalnih fudbalera (PFA) već je izglasalo najboljih 11 za tekuću sezonu. Prema očekivanjima, dominiraju igrači novog šampiona - Mančester Sitija, a tu još i trojica prvotimaca Totenhema, odnosno po jedan igrač Liverpula, Mančester Junajteda i Čelsija. Našeg Nemanje Matića, koji bi po partijama pruženim ove sezone mogao da uđe u uži izbor, nema u idealnih 11. 

Na golu je, vrlo očekivano, David De Hea. Zadnju liniju čine fudbaleri Mančester Sitija (dvojica), Čelsija i Totenhema: Otamendi, Voker, Markos Alonso i Fertongen. Mesta u veznom redu rezervisana su za Sitijevce - Davida Silvu, Kevina De Brujnea, te Kristijana Eriksena iz Totenhema. I naposletku navala: Salah (Liverpul, Kejn (Totenhem) i Aguero (Mančester Siti). 

Ima li nekih zamerki?

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar