КАКО? Динамо за резерву добија више од пет милиона!

Из Загреба у Рим?! Талентовани офанзивни везни фудбалер прије двије године је био у репрезентацији Хрватске на Европском првенству.  Загрепчани пред још једним сјајним трансфером.

Фудбал 20.04.2018 | 17:00
КАКО? Динамо за резерву добија више од пет милиона!
Анте Ћорић је велика жеља Роминог спортског директора Рамона Родригеза Вердеха, познатијег као Монћи.

Према наводима италијанских медија Рома је близу довођења талентованог везњака загребачког Динама за обештећење од шест милиона евра.

Медији наводе да је Рома званично послала понуду, а очекује се да ће се представници два клуба састати вечерас. Додаје се да је загребачки клуб задовољан понудом, али да у уговор желе још укључити одређене бонусе, како би и дефинитивно дозволили Ћорићу да пређе у Рому.

Иако му је тек 21 година Ћорић је за први тим Динама одиграо 110 такмичарских утакмица и постигао 18 голова. У дресу сениорске репрезентације Хрватске уписао је два наступа.

Годинама је већ Динамо Загреб пример клубовима из региона када је у питању продаја фудбалера, а још један сјајан трансфер "модри" би могли да остваре овог лета. 

Реч је од 21-годишњем Антеу Ћорићу, централном везисти који је ове сезоне тек четири пута био у стартној постави, а сакупио је укупно "мршавих" 15 првенствених наступа за клуб из Загреба.

Иако је много више играо у претходне три сезоне, млади фудбалер запао је за око скаутима Роме, који су већ контактирали Динамо.

По писању Спортских новости, првобитна понуда од 5.000.000 евра је одбијена без много размишљања, али се на столу већ налази нова - болља!

Није прецизирано о ком износу се ради, осим да овај пут на "Максимиру" озбиљно размишљају да прихвате и пусте младог фудбалера у Рим...

Био би то заиста сјајан посао Загрепчана, јер је Ћорић очито у паду форме. Поред улоге стартера у Динаму, исто је изгубио и у младој репрезентацији Хрватске.

Извор: мондо.ба/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар