KAKO? Dinamo za rezervu dobija više od pet miliona!

Iz Zagreba u Rim?! Talentovani ofanzivni vezni fudbaler prije dvije godine je bio u reprezentaciji Hrvatske na Evropskom prvenstvu.  Zagrepčani pred još jednim sjajnim transferom.

Fudbal 20.04.2018 | 17:00
KAKO? Dinamo za rezervu dobija više od pet miliona!
Ante Ćorić je velika želja Rominog sportskog direktora Ramona Rodrigeza Verdeha, poznatijeg kao Monći.

Prema navodima italijanskih medija Roma je blizu dovođenja talentovanog veznjaka zagrebačkog Dinama za obeštećenje od šest miliona evra.

Mediji navode da je Roma zvanično poslala ponudu, a očekuje se da će se predstavnici dva kluba sastati večeras. Dodaje se da je zagrebački klub zadovoljan ponudom, ali da u ugovor žele još uključiti određene bonuse, kako bi i definitivno dozvolili Ćoriću da pređe u Romu.

Iako mu je tek 21 godina Ćorić je za prvi tim Dinama odigrao 110 takmičarskih utakmica i postigao 18 golova. U dresu seniorske reprezentacije Hrvatske upisao je dva nastupa.

Godinama je već Dinamo Zagreb primer klubovima iz regiona kada je u pitanju prodaja fudbalera, a još jedan sjajan transfer "modri" bi mogli da ostvare ovog leta. 

Reč je od 21-godišnjem Anteu Ćoriću, centralnom vezisti koji je ove sezone tek četiri puta bio u startnoj postavi, a sakupio je ukupno "mršavih" 15 prvenstvenih nastupa za klub iz Zagreba.

Iako je mnogo više igrao u prethodne tri sezone, mladi fudbaler zapao je za oko skautima Rome, koji su već kontaktirali Dinamo.

Po pisanju Sportskih novosti, prvobitna ponuda od 5.000.000 evra je odbijena bez mnogo razmišljanja, ali se na stolu već nalazi nova - bollja!

Nije precizirano o kom iznosu se radi, osim da ovaj put na "Maksimiru" ozbiljno razmišljaju da prihvate i puste mladog fudbalera u Rim...

Bio bi to zaista sjajan posao Zagrepčana, jer je Ćorić očito u padu forme. Pored uloge startera u Dinamu, isto je izgubio i u mladoj reprezentaciji Hrvatske.

Izvor: mondo.ba/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar