Кака: Мурињо је много ''тежак'' човјек!

Био сам срећан због одласка из Реала! Бивши бразилски фудбалер Кака каже да је био срећан што је отишао из Реал Мадрида док је "краљевски клуб" водио Жозе Мурињо.

Фудбал 20.04.2018 | 14:00
Кака: Мурињо је много ''тежак'' човјек!
Кака се присетио периода између 2009. и 2013. године када није могао да пронађе себе у престоници Шпаније.

"Те 2009. сам прихватио понуду али сам после преласка у Реал био потпуно уништен јер нисам могао да пружим оно што сам давао Милану. Био сам изгубљен. Сви су ме у Италији волели, а сви су у Шпанији хтели да одем. Мурињо је за мене био тежак тренер. Кад сам мислио да ће ми пружити шансу, то се никад није дешавало. Нисам могао да му докажем да сам у доброј форми. Тренирао сам, борио се и молио, али нисам добио поверење тренера",рекао је Кака, а преноси Ита Спорт. 

Бразилац је своју каријеру потом наставио у Милану 2013. године, али ни тамо није ишло јер је већ био у годинама и оптерећен повредама, а његов зенит је већ после првог одласка из Милана прошао. 

"Схватио сам да не могу да радим са Мурињом. Био сам срећан кад сам отишао из Реала и вратио се у Милан и кад је Мурињо рекао да сам један од најпрофесионалнијих играча које је тренирао", каже Кака. 

Кака је подсетио да је најгори пораз у каријери доживео од Ливерпула у Лиги шампиона, али да је то истовремено било и лекција јер је научио да нема увек контролу над исходом меча. 

Управо после једне утакмице Милана одлучио је да заврши каријеру, што је учинио зимус. Можда ће, додаје, радити у Сао Паолу, али да не жели да буде коментатор.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар