Kaka: Murinjo je mnogo ''težak'' čovjek!

Bio sam srećan zbog odlaska iz Reala! Bivši brazilski fudbaler Kaka kaže da je bio srećan što je otišao iz Real Madrida dok je "kraljevski klub" vodio Žoze Murinjo.

Fudbal 20.04.2018 | 14:00
Kaka: Murinjo je mnogo ''težak'' čovjek!
Kaka se prisetio perioda između 2009. i 2013. godine kada nije mogao da pronađe sebe u prestonici Španije.

"Te 2009. sam prihvatio ponudu ali sam posle prelaska u Real bio potpuno uništen jer nisam mogao da pružim ono što sam davao Milanu. Bio sam izgubljen. Svi su me u Italiji voleli, a svi su u Španiji hteli da odem. Murinjo je za mene bio težak trener. Kad sam mislio da će mi pružiti šansu, to se nikad nije dešavalo. Nisam mogao da mu dokažem da sam u dobroj formi. Trenirao sam, borio se i molio, ali nisam dobio poverenje trenera",rekao je Kaka, a prenosi Ita Sport. 

Brazilac je svoju karijeru potom nastavio u Milanu 2013. godine, ali ni tamo nije išlo jer je već bio u godinama i opterećen povredama, a njegov zenit je već posle prvog odlaska iz Milana prošao. 

"Shvatio sam da ne mogu da radim sa Murinjom. Bio sam srećan kad sam otišao iz Reala i vratio se u Milan i kad je Murinjo rekao da sam jedan od najprofesionalnijih igrača koje je trenirao", kaže Kaka. 

Kaka je podsetio da je najgori poraz u karijeri doživeo od Liverpula u Ligi šampiona, ali da je to istovremeno bilo i lekcija jer je naučio da nema uvek kontrolu nad ishodom meča. 

Upravo posle jedne utakmice Milana odlučio je da završi karijeru, što je učinio zimus. Možda će, dodaje, raditi u Sao Paolu, ali da ne želi da bude komentator.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar