Агуеро се опоравља: Мотивисан да се вратим што прије!

Фудбалер Манчестер ситија Серхио Агуеро рекао је да се опоравља од операције колена и истакао да је мотивисан да се што пре врати на терен.  Агуеро оперисао кољено - упитан наступ у Русији?! Агуеро је због повреде лијевог кољена ове сезоне пропустио низ важних утакмица Манчестер ситија.

Фудбал 20.04.2018 | 08:00
Агуеро се опоравља: Мотивисан да се вратим што прије!
Агуеро је имао артороскопију, мањи захват на колену.

"Опорављам се од артороскопије. Потпуно сам мотивисан да се ускоро вратим на терен",написао је Агуеро на свом Твитер налогу. 

Агуеро није почео меч још од 4. марта и утакмице против Челсија. Његова последња утакмица била је против Ливерпула у четвртфиналу Лиге шампиона али је на терену провео само 24 минута. 

Није прецизирано колико ће опоравак Агуера трајати, али би требало да буде спреман за Светско првенство у Русији које почиње за нешто мање од два месеца.

Аргентински фудбалер Серхио Агуеро објавио је да је имао успјешну операцију кољена, те да је почео процес опоравка.

Агуеро је поручио да је имао атроскопију кољена и да је потпуно мотивисан да се што прије врати на терен, али није прецизирао колико му је времена потребно за опоравак.

Агуеро је због повреде лијевог кољена ове сезоне пропустио низ важних утакмица Манчестер ситија. Вратио се на терен 7. априла у поразу свог тима од градског ривала Јунајтеда (2:3) играо је и три дана касније у реваншу четвртфинала Лиге шампиона против Ливерпула.

Након атроскопије кољена фудбалерима је углавном потребно око мјесец дана за потпуно опоравак, што може бринути Хорхеа Сампаолија, селектора Аргентине.

Наиме, Аргентинце од 14. јуна до 15. јула очекује наступ на Свјетском првенству у Русији, а Агуеро је требао бити вођа напада. Аргентина ће на Мундијалу играти у групи “Д“ са репрезентацијама Исланда, Хрватске и Нигерије.

Извор: Б92/мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар