Aguero se oporavlja: Motivisan da se vratim što prije!

Fudbaler Mančester sitija Serhio Aguero rekao je da se oporavlja od operacije kolena i istakao da je motivisan da se što pre vrati na teren.  Aguero operisao koljeno - upitan nastup u Rusiji?! Aguero je zbog povrede lijevog koljena ove sezone propustio niz važnih utakmica Mančester sitija.

Fudbal 20.04.2018 | 08:00
Aguero se oporavlja: Motivisan da se vratim što prije!
Aguero je imao artoroskopiju, manji zahvat na kolenu.

"Oporavljam se od artoroskopije. Potpuno sam motivisan da se uskoro vratim na teren",napisao je Aguero na svom Tviter nalogu. 

Aguero nije počeo meč još od 4. marta i utakmice protiv Čelsija. Njegova poslednja utakmica bila je protiv Liverpula u četvrtfinalu Lige šampiona ali je na terenu proveo samo 24 minuta. 

Nije precizirano koliko će oporavak Aguera trajati, ali bi trebalo da bude spreman za Svetsko prvenstvo u Rusiji koje počinje za nešto manje od dva meseca.

Argentinski fudbaler Serhio Aguero objavio je da je imao uspješnu operaciju koljena, te da je počeo proces oporavka.

Aguero je poručio da je imao atroskopiju koljena i da je potpuno motivisan da se što prije vrati na teren, ali nije precizirao koliko mu je vremena potrebno za oporavak.

Aguero je zbog povrede lijevog koljena ove sezone propustio niz važnih utakmica Mančester sitija. Vratio se na teren 7. aprila u porazu svog tima od gradskog rivala Junajteda (2:3) igrao je i tri dana kasnije u revanšu četvrtfinala Lige šampiona protiv Liverpula.

Nakon atroskopije koljena fudbalerima je uglavnom potrebno oko mjesec dana za potpuno oporavak, što može brinuti Horhea Sampaolija, selektora Argentine.

Naime, Argentince od 14. juna do 15. jula očekuje nastup na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a Aguero je trebao biti vođa napada. Argentina će na Mundijalu igrati u grupi “D“ sa reprezentacijama Islanda, Hrvatske i Nigerije.

Izvor: B92/mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar