Љубавна порука Трампа Меланији

Брак Доланда и Меланије Трамп је већ неко време главна тема таблоида, посебно због скорашњег признања Сторми Данијелс да је председник Америке с њом био у афери у време када је Меланија била трудна са њиховим сином Бароном.

Свијет 17.04.2018 | 23:02
Љубавна порука Трампа Меланији
Сви смо упознати са његовим изјавама које свакодневно дижу прашину, али данас, председник Америке је показао своју другу страну, па је замолио људе који га подржавају да се потпишу на честитку коју је он написао. Честитка се налази на сајту. Председник је на време смислио овај гест, с обзиром да је Меланијин рођендан тек 26. априла. Прва дама пуни 48 година.



Честитка гласи:

Молим Вас да ми се придружите у честитки где желим да честитам рођендан нашој ПРВОЈ ДАМИ и мојој ПРЕЛЕПОЈ, нежној и невероватној жени, Меланији Трамп.

Меланија је моја стена и подршка, и ја не бих био човек какав сам данас да немам њу поред себе. Она је темељ наше породице и невероватна мајка нашем сину Барону. Толико сам поносан на њена достигнућа, и надам се да ћете јој и ви пожелети добро за њен специјалан дан.

Мејл је садржао и неколико линкова који воде на вебсајт где се честитка налази и где се свако може уписати и честитати рођендан првој дами.



Овај потез Доналда Трампа сигурно има везе и с тим што се данас Сторми Данијелс поново појавила на телевизији и причала о човеку који јој је раније претио ако открије детаље своје везе сапредседником Америке.

С друге стране, Меланија Трамп је данас посетила меморијални центар страдалим војницима у Вашингтону.

Прва дама Америке појавила се у занимљивом светло розе капуту миди дужине. Капут нежне нијансе искомбиновала је са светло жутом хаљином испод колена и нешто јаче жутим стилето ципелама.

Извор: Курир/Стил

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

17.04.2018 22:59

ХА.ХА.ДОКЛЕЦЕ..ЕХ.ЕХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко!

18.04.2018 16:05

Док не умре а она онда у најбољим годинама!

ОДГОВОРИТЕ