Ljubavna poruka Trampa Melaniji

Brak Dolanda i Melanije Tramp je već neko vreme glavna tema tabloida, posebno zbog skorašnjeg priznanja Stormi Danijels da je predsednik Amerike s njom bio u aferi u vreme kada je Melanija bila trudna sa njihovim sinom Baronom.

Svijet 17.04.2018 | 23:02
Ljubavna poruka Trampa Melaniji
Svi smo upoznati sa njegovim izjavama koje svakodnevno dižu prašinu, ali danas, predsednik Amerike je pokazao svoju drugu stranu, pa je zamolio ljude koji ga podržavaju da se potpišu na čestitku koju je on napisao. Čestitka se nalazi na sajtu. Predsednik je na vreme smislio ovaj gest, s obzirom da je Melanijin rođendan tek 26. aprila. Prva dama puni 48 godina.



Čestitka glasi:

Molim Vas da mi se pridružite u čestitki gde želim da čestitam rođendan našoj PRVOJ DAMI i mojoj PRELEPOJ, nežnoj i neverovatnoj ženi, Melaniji Tramp.

Melanija je moja stena i podrška, i ja ne bih bio čovek kakav sam danas da nemam nju pored sebe. Ona je temelj naše porodice i neverovatna majka našem sinu Baronu. Toliko sam ponosan na njena dostignuća, i nadam se da ćete joj i vi poželeti dobro za njen specijalan dan.

Mejl je sadržao i nekoliko linkova koji vode na vebsajt gde se čestitka nalazi i gde se svako može upisati i čestitati rođendan prvoj dami.



Ovaj potez Donalda Trampa sigurno ima veze i s tim što se danas Stormi Danijels ponovo pojavila na televiziji i pričala o čoveku koji joj je ranije pretio ako otkrije detalje svoje veze sapredsednikom Amerike.

S druge strane, Melanija Tramp je danas posetila memorijalni centar stradalim vojnicima u Vašingtonu.

Prva dama Amerike pojavila se u zanimljivom svetlo roze kaputu midi dužine. Kaput nežne nijanse iskombinovala je sa svetlo žutom haljinom ispod kolena i nešto jače žutim stileto cipelama.

Izvor: Kurir/Stil

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Yr

17.04.2018 22:59

HA.HA.DOKLECE..EH.EH

ODGOVORITE
Name

Ko!

18.04.2018 16:05

Dok ne umre a ona onda u najboljim godinama!

ODGOVORITE