Гласине круже: Три Премијерлигаша у потери за Митровићем!

Њукасл чека Мундијал! Додуше, гласине долазе из Италије. . .

Фудбал 19.04.2018 | 13:00
Гласине круже: Три Премијерлигаша у потери за Митровићем!
Само један гол за полусезону у Њукаслу, али у Чемпионшипу је Александар Митровић сео за митраљез и почео да стреља. Десет комада на 14 утакмица промовисала су га у једну од главних тема уочи прелазног рока. Мало-мало, па стигне нека нова гласина, а ова нова каже да ће се око Митровића ломити три премијерлигашка клуба.

Кристал Палас се помињао још зимус, а и даље је у игри, па није немогуће да Митровић и Лука Миливојевићпоново заиграју у тандем, као и у Андерлехту, да не помињемо репрезентацију. Ту је сада и Вест Хем, али и Барнли, који ретко доводи странце, мада се српски голгетер наизглед савршено уклапа у систем игре Шона Дајша.

Од раније су ту и удварачи из континенталног дела Европе, пре свих Олимпик из Марсеља, Бордо и Андерлехт, мада је питање да ли би они могли да испуне Њукаслове финансијске прохтеве. Притом, није немогуће - мада не и сасвим изгледно - да Свраке 23-годишњем нападачу пруже још једну шансу. Наравно, ту је и Фулам, који ће, ако избори промоцију у елиту, сигурно покушати да задржи једног од најзаслужнијих за добре пролећне партије.

Међутим, има ту један проблем. Гласине о интересовању ова три премијерлигаша објавио је сајт Калчомеркато. Није да су непоуздани - напротив - али јесте мало чудно да о интересовању три енглеска клуба за играча четвртог енглеског клуба пушта италијански сајт. Притом, Митровић није клијент Фалија Рамаданија, који уме да медијским написима диже цену клијентима. Мада, свако може да донесе понуду. А Рамадани јесте постао један од водећих менаџера у целој Европи.

Било како, узмите са резервом. Једино што острвски медији сазнају јесте да ће Њукасл покушати да што је дуже могуће одлаже Митровићеву евентуалну продају не би ли му можда током Мундијала у Русији скочила цена.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар