Glasine kruže: Tri Premijerligaša u poteri za Mitrovićem!

Njukasl čeka Mundijal! Doduše, glasine dolaze iz Italije. . .

Fudbal 19.04.2018 | 13:00
Glasine kruže: Tri Premijerligaša u poteri za Mitrovićem!
Samo jedan gol za polusezonu u Njukaslu, ali u Čempionšipu je Aleksandar Mitrović seo za mitraljez i počeo da strelja. Deset komada na 14 utakmica promovisala su ga u jednu od glavnih tema uoči prelaznog roka. Malo-malo, pa stigne neka nova glasina, a ova nova kaže da će se oko Mitrovića lomiti tri premijerligaška kluba.

Kristal Palas se pominjao još zimus, a i dalje je u igri, pa nije nemoguće da Mitrović i Luka Milivojevićponovo zaigraju u tandem, kao i u Anderlehtu, da ne pominjemo reprezentaciju. Tu je sada i Vest Hem, ali i Barnli, koji retko dovodi strance, mada se srpski golgeter naizgled savršeno uklapa u sistem igre Šona Dajša.

Od ranije su tu i udvarači iz kontinentalnog dela Evrope, pre svih Olimpik iz Marselja, Bordo i Anderleht, mada je pitanje da li bi oni mogli da ispune Njukaslove finansijske prohteve. Pritom, nije nemoguće - mada ne i sasvim izgledno - da Svrake 23-godišnjem napadaču pruže još jednu šansu. Naravno, tu je i Fulam, koji će, ako izbori promociju u elitu, sigurno pokušati da zadrži jednog od najzaslužnijih za dobre prolećne partije.

Međutim, ima tu jedan problem. Glasine o interesovanju ova tri premijerligaša objavio je sajt Kalčomerkato. Nije da su nepouzdani - naprotiv - ali jeste malo čudno da o interesovanju tri engleska kluba za igrača četvrtog engleskog kluba pušta italijanski sajt. Pritom, Mitrović nije klijent Falija Ramadanija, koji ume da medijskim napisima diže cenu klijentima. Mada, svako može da donese ponudu. A Ramadani jeste postao jedan od vodećih menadžera u celoj Evropi.

Bilo kako, uzmite sa rezervom. Jedino što ostrvski mediji saznaju jeste da će Njukasl pokušati da što je duže moguće odlaže Mitrovićevu eventualnu prodaju ne bi li mu možda tokom Mundijala u Rusiji skočila cena.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar