Мурињо у епизоди "тко лети, вриједи..."!

Менаџер Манчестер јунајтеда Жозе Мурињо изоставиће из екипе за полуфинале ФА купа против Тотенхема играче који су одиграли лоше против Вест Бромвича.

Фудбал 17.04.2018 | 12:15
Мурињо у епизоди "тко лети, вриједи..."!
Јунајтед је у недељу на Олд Трафорду изгубио од ВБА 1:0 на Олд Трафорду и омогућио градском ривалу Ситију да освоји шампионску титулу.

Јунајтед ће у среду играти против Борнмута у превенству, а у суботу против Тотенхема у ФА купу.

"Бирам играче на основу њихове игре", рекао је Мурињо и навео да "неки играчи" који су играли против Вест Бромвича немају место у тиму за полуфинале ФА купа на Вемблију. 

Мурињо је додао да је дуел са Борнмутом "прилика за неке фудбалере да покушају да изборе место у тиму за утакмицу са Тотенхемом". 

Упитан да појасни да ли то значи да они фудбалери који су играли лоше против Вест Бромвича неће играти против Тотенхема, Португалац је одговорио: "Да". 

"Какав критеријум имају тренери? Ја знам само један: начин игре. Или желите да бирам на основу висине трансфера, њихове плате или лепог лица? Једини начин је да бирам на основу њихове игре", навео је португлски тренер. 

Фудбалер средине терена Андер Ерера се повредио против Вест Бромвича, а Пол Погба је замењен у 58. минуту. 

"Погбу сам извео због жутог картона, он није био гори од неких других који су остали на терену свих 90 минута", рекао је Мурињо.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Нб

18.04.2018 08:03

Тко wхо? Требали би да научите Српски.

ОДГОВОРИТЕ