Murinjo u epizodi "tko leti, vrijedi..."!

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo izostaviće iz ekipe za polufinale FA kupa protiv Totenhema igrače koji su odigrali loše protiv Vest Bromviča.

Fudbal 17.04.2018 | 12:15
Murinjo u epizodi "tko leti, vrijedi..."!
Junajted je u nedelju na Old Trafordu izgubio od VBA 1:0 na Old Trafordu i omogućio gradskom rivalu Sitiju da osvoji šampionsku titulu.

Junajted će u sredu igrati protiv Bornmuta u prevenstvu, a u subotu protiv Totenhema u FA kupu.

"Biram igrače na osnovu njihove igre", rekao je Murinjo i naveo da "neki igrači" koji su igrali protiv Vest Bromviča nemaju mesto u timu za polufinale FA kupa na Vembliju. 

Murinjo je dodao da je duel sa Bornmutom "prilika za neke fudbalere da pokušaju da izbore mesto u timu za utakmicu sa Totenhemom". 

Upitan da pojasni da li to znači da oni fudbaleri koji su igrali loše protiv Vest Bromviča neće igrati protiv Totenhema, Portugalac je odgovorio: "Da". 

"Kakav kriterijum imaju treneri? Ja znam samo jedan: način igre. Ili želite da biram na osnovu visine transfera, njihove plate ili lepog lica? Jedini način je da biram na osnovu njihove igre", naveo je portuglski trener. 

Fudbaler sredine terena Ander Erera se povredio protiv Vest Bromviča, a Pol Pogba je zamenjen u 58. minutu. 

"Pogbu sam izveo zbog žutog kartona, on nije bio gori od nekih drugih koji su ostali na terenu svih 90 minuta", rekao je Murinjo.

Izvor: B92

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Nb

18.04.2018 08:03

Tko who? Trebali bi da naučite Srpski.

ODGOVORITE