Венгеров човјек пратио Живковића?

Мурињо имао 2 скаута у Лисабону! Португалски шампионат је већ годинама један од највећих "извозника" талентованих играча, а пажњу посебно привлаче велики дербији.

Фудбал 17.04.2018 | 10:45
Венгеров човјек пратио Живковића?
Протеклог викенда играо се можда и највећи, на лисабонском Лужу су се у директном обрачуну у борби за титулу састали Бенфика и Порто.

Био је то савршен повод да најбољи европски клубови пошаљу своје изасланике да испрате најталентованије играче којим ова два тима обилују.

Тако их је на Лужу било више од 20, а предњачили су клубови из Премијер лиге. Велики Манчестер јунајтед је имао чак двојицу, а ту су били и скаути Арсенала, Ливерпула, Тотенхема, Саутемптона, Евертона, Вест Хема...

Поред њих били су и скаути италијанских, шпанских, немачких и француских великана Јувентуса, Атлетико Мадрида, Борусије Дортмунд, Милана, Интера, оба француска Олимпика, Валенсије... Пажњу су наравно посебно привукли људи које је послао Жозе Мурињо, пре свега што Јунајтед већ годинама редовну купује у Лисабону. 

Спекулише се да су скаути "Црвених ђавола" посебну пажњу обратили на голмана Едерсона, јер се спекулише да би Давид де Хеа могао да напусти Олд Трафорд и пређе у Реал Мадрид. 

Када је у питању Арсенал, ми можемо само да спекулишемо да је Арсен Венгер послао свог човека од поверења због Андрије Живковића, јер се протеклих месеци нагађало да је Француз заинтересован за талентованог српског репрезентативца, који је у сјајној форми ове године. 

Дерби је завршен победом Порта, сјајним голом капитена Ектора Ерере у последњем минуту утакмице, која је гурнула "Змајеве" на прво место и корак од прве титуле после пер година.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар