Vengerov čovjek pratio Živkovića?

Murinjo imao 2 skauta u Lisabonu! Portugalski šampionat je već godinama jedan od najvećih "izvoznika" talentovanih igrača, a pažnju posebno privlače veliki derbiji.

Fudbal 17.04.2018 | 10:45
Vengerov čovjek pratio Živkovića?
Proteklog vikenda igrao se možda i najveći, na lisabonskom Lužu su se u direktnom obračunu u borbi za titulu sastali Benfika i Porto.

Bio je to savršen povod da najbolji evropski klubovi pošalju svoje izaslanike da isprate najtalentovanije igrače kojim ova dva tima obiluju.

Tako ih je na Lužu bilo više od 20, a prednjačili su klubovi iz Premijer lige. Veliki Mančester junajted je imao čak dvojicu, a tu su bili i skauti Arsenala, Liverpula, Totenhema, Sautemptona, Evertona, Vest Hema...

Pored njih bili su i skauti italijanskih, španskih, nemačkih i francuskih velikana Juventusa, Atletiko Madrida, Borusije Dortmund, Milana, Intera, oba francuska Olimpika, Valensije... Pažnju su naravno posebno privukli ljudi koje je poslao Žoze Murinjo, pre svega što Junajted već godinama redovnu kupuje u Lisabonu. 

Spekuliše se da su skauti "Crvenih đavola" posebnu pažnju obratili na golmana Edersona, jer se spekuliše da bi David de Hea mogao da napusti Old Traford i pređe u Real Madrid. 

Kada je u pitanju Arsenal, mi možemo samo da spekulišemo da je Arsen Venger poslao svog čoveka od poverenja zbog Andrije Živkovića, jer se proteklih meseci nagađalo da je Francuz zainteresovan za talentovanog srpskog reprezentativca, koji je u sjajnoj formi ove godine. 

Derbi je završen pobedom Porta, sjajnim golom kapitena Ektora Erere u poslednjem minutu utakmice, koja je gurnula "Zmajeve" na prvo mesto i korak od prve titule posle per godina.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar