Мајкл Оливер под заштитом полиције!

Човек који је уништио снове Јувернтуса у дуелу Лиге шампиона против Реал Мадрида свакодневно прима претње од бесних навијача!

Фудбал 18.04.2018 | 19:00
Мајкл Оливер под заштитом полиције!
Мајкл Оливер је човек који је разбеснео сваког правог заљубљеника у фудбал. Слаб судија који је без икаквог осећаја, практично навијачки зауставио Стару торинску даму на путу ка полуфиналу Лиге шампиона и то против моћног владара, Реал Мадрида.

О ситуацији је више непотребно причати и расправљати, пошто је она уједно дала одговор зашто на Светском првенству у фудбалу нема нити једног енглеског арбитра. Али замислите само разочарање и бес који су доживели истински навијачи Јувентуса када им је буквално украден пролаз међу четири најбоља клуба на континенту!

Наравно, од те кобне среде увече кренуло је засипање претњама, погрдама, увредама од навијача торинског гиганта из свих крајева света, толико да се Оливер уплашио, те је мора да затражи заштиту британске полиције која сада даноноћно брине о његовој и безбедности његове жене. Поред тога, Енглез је добио подршку, макар номиналну од европске куће фудбала

Тежак је посао фудбалског судије, нарочито када не знаш да га радиш. Или када немаш своје вече.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар