Majkl Oliver pod zaštitom policije!

Čovek koji je uništio snove Juverntusa u duelu Lige šampiona protiv Real Madrida svakodnevno prima pretnje od besnih navijača!

Fudbal 18.04.2018 | 19:00
Majkl Oliver pod zaštitom policije!
Majkl Oliver je čovek koji je razbesneo svakog pravog zaljubljenika u fudbal. Slab sudija koji je bez ikakvog osećaja, praktično navijački zaustavio Staru torinsku damu na putu ka polufinalu Lige šampiona i to protiv moćnog vladara, Real Madrida.

O situaciji je više nepotrebno pričati i raspravljati, pošto je ona ujedno dala odgovor zašto na Svetskom prvenstvu u fudbalu nema niti jednog engleskog arbitra. Ali zamislite samo razočaranje i bes koji su doživeli istinski navijači Juventusa kada im je bukvalno ukraden prolaz među četiri najbolja kluba na kontinentu!

Naravno, od te kobne srede uveče krenulo je zasipanje pretnjama, pogrdama, uvredama od navijača torinskog giganta iz svih krajeva sveta, toliko da se Oliver uplašio, te je mora da zatraži zaštitu britanske policije koja sada danonoćno brine o njegovoj i bezbednosti njegove žene. Pored toga, Englez je dobio podršku, makar nominalnu od evropske kuće fudbala

Težak je posao fudbalskog sudije, naročito kada ne znaš da ga radiš. Ili kada nemaš svoje veče.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar